Can Yaman apare zâmbind într-o fotografie pe internet. Actorul care de obicei afișează un look dur, acum într-o nouă ipostază

Publicat pe 27.01.2023 la 11:46 Actualizat pe 27.01.2023 la 12:11

Can Yaman apare zâmbind într-o fotografie pe internet. Actorul care de obicei afișează un look dur, acum într-o nouă ipostază.

Can Yaman poartă o cămașă albă și are părul lung, ondulat

Can Yaman apare zâmbind într-o fotografie pe internet

Profimedia Images

Can Yaman a ținut să se îndepărteze o perioadă de rețelele sociale, asta pentru că fotografiile sale nu au mai apărut pe contul său personal. Cu toate acestea, protagonistul din “Vis de iubire” a revenit pe contul său într-o ipostază de-a dreptul surprinzătoare.

Can Yaman apare zâmbind într-o fotografie pe internet

După relația pe care a avut-o cu Dilleta Leotta, celebrul Can Yaman și-a dedicat viața exclusiv proiectelor profesionale. Au mai existat speculații cum că ar forma un cuplu cu Francesca Chillemi, colega sa de platou din Italia, însă zvonurile au fost rapid spulberate de cei doi. Într-o imagine recentă postată pe contul său personal de Instagram, actorul din Turcia apare alături de un patruped. Acesta, de obicei cu o figură serioasă, de data aceasta s-a lăsat văzut zâmbind.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă apariție a sa într-un show de televizune s-a realizat în Italia la invitația Mariei De Filippi în C'è Posta per te. De cum a intrat în studio, Can Yaman a fost aplaudat de fani. Acesta va putea fi văzut în curând în seria “Sandokan”. Pentru asta, actorul s-a antrenat o perioadă, iar câteva dintre ipostaze au fost lansat și pe internet. Peste 9 mii de comentarii au fost lăsate de fanii, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 10 milioane de prieteni virtuali ce îi urmăresc pagina.

Citește și: Ozge Gurel, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. O “Marie Antoinette” a zilelor noastre. Cum arată ținuta inspirată din moda secolului al VIII-lea

Dacă de cele mai multe ori îl vedem în situații profesionale diverse, acum Can Yaman a simțit nevoia să lase la iveală și o latură a sa mai puțin cunoscută. Chiar pe platourile de filmare ale seriei El Turco, actorul a fost surprins într-o altă notă.

“Animalele simt cine le iubește.”, “Radiez într-un fel aparte”, “Ești una dintre acele persoane care s-au născut pentru a face lumea un loc mai bun”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Despre seria El Turco se cunoște până acum faptul că se bazează pe romanul lui Orthan Yeniaras.

Confesiunea surpriză a lui Can Yaman despre noua sa viață în Budapesta

Actorul a participat în cadrul unei emisiuni a televizunii italiene, acolo unde a fost surpriză pentru una dintre fane. Acesta a ținut să o surprindă pe Francesca, o farmacistă ce a fost nevoită să depășească mai multe greutăți ale vieții. Can Yaman a intrat zâmbind în platou și a făcut o declarație care a reușit să-i uimească pe cei din jur.

Citește și: Can Yaman din “Vis de iubire” își surprinde fanii cu o zi din viața petrecută în spatele camerelor. Cum se antrenează actorul pentru a intra în pielea personajelor

“Am călătorit dintr-o altă țară doar pentru a te cunoaște, ești foarte curajoasă. Sunt mișcat de povestea vieții tale. În această perioadă din viața mea pe care o petrec în Budapesta mă simt singur, niciodată până acum nu mi s-a mai întâmplat și mi-ar plăcea să am alături o femeie așa puternică cum ești tu.”, a declarat Can Yaman în fața fanei sale.

Această mărturisire a reușit să-i surprindă pe fan pentru că de când s-a despărțit de Diletta Leotta, actorul nu a ținut să formeze un nou cuplu. De cealaltă parte, jurnalista își împarte viața în prezent alături de Loris Karius. Can Yaman a ținut să-i dăruiească fanei sale un obiect personal, o bijuterie.

În articolul

Can Yaman apare zâmbind într-o fotografie pe internet. Actorul care de obicei afișează un look dur, acum într-o nouă ipostază

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x