Can Yaman dispare din nou de pe Instagram. Care este motivul pentru care actorul a luat această decizie

Publicat pe 12.06.2024 la 10:54 Actualizat pe 12.06.2024 la 11:42

Ocupat cu filmările pentru producția Sandokan, faimosul Can Yaman a decis să ia o pauză de la rețelele sociale. Astfel, actorul și-a dezactivat contul de instagram pentru o perioadă nedeterminată.

actori stau unul lângă celălalt

Can Yaman dispare din nou de pe Instagram

Profimedia Images

Can Yaman este unul dintre cei mai mediatizați actori din Turcia la momentul actual. Se cunoaște faptul că de-a lungul timpului a avut nenumărat conflicte în ceea ce privește traiectoria sa. Nu este pentru prima oară când a luat decizia de a dispărea de pe rețelele sociale atunci când lucrurile au devenit mult prea dificile pentru el. Așa s-a întâmplat și de această dată.

Can Yaman dispare din nou de pe Instagram

În prezent, actorul se află în Calabria pentru filmările producție Sandokan. Povestea care i-a fascinat pe toți în trecut, în 2024 vine într-o nouă prezentare. Istoria se repetă și în cazul lui Can Yaman, astfel că cine încearcă să-l găsească pe actor pe pagina personală de instagram, va căuta degeaba. Acesta și-a șters contul. Alegerea a venit la scurt timp după ce ultimul episod din sezonul 2 al Viiola come il mare a apărut pe un cunoscut canal din Italia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, producția în care joacă alături de îndrăgita Francesca Chillemi a fost intens promovată chiar de către Can Yaman pe propria pagină de socializare. Odată ce proiectul a luat sfârșit, faimosul a decis să ia o pauză de la distragerile care l-ar fi putut îndepărta de filmările Sandokan. Să ia asupra sa moștenirea actorului Kabir Bedi și să-i ducă mai departe personajul, îl face să aibă o nouă ieșire în fața fanilor din întreaga lume.

Citește și: Un nou succes înregistrat pentru serialul Vis de iubire cu Can Yaman și Demet Özdemir. Unde vor putea fi văzuți actorii care au jucat împreună în 2018

Printre alți actori care vor juca în Sandokan se numără și Ed Westwick din Gossip Girl, dar și Alessandro Preziosi, John Hannah și Samuele Segreto. O astfel de întorsătură în cazul proiectelor profesionale posibil să-i fi întrerupt activitatea din mediul online. În trecut, acesta nu a tolerat persoanele care au intervenit în viața sa personal, mai ales pe plan sentimental.

“Ești ridicol cu toate aceste prietene inventate, dar nu este adevărat. Niciodată n-am fost.”, a scris el într-o postare pe instastory din iunie, anul trecut. Atunci s-a zvonit că ar avea o nouă iubită după despărțirea de Diletta Leotta.

“Atunci când am avut o iubită reală ați făcut tot ce-ați putut pentru a o îndepărta și bombardându-i pe toți cu teorii că era falsă. Acum că am făcut un efort absurd să mă distanțez de lumea bârfelor, ați creat iubite false și vreți ca oamenii să creadă că sunt reale.”, a mai spus acesta.

Cele mai urmărite seriale TV în care joacă Can Yaman

Este unul dintre cei mai faimoși actori din Turcia la momentul actual. A ținut să se îndepărteze de țara natală și să demonstreze faptul că poate să-și consolideze cariera și în altă țară. Astfel, Italia l-a adoptat și a început acolo alte proiecte profesionale. Printre seriile de succes în care a putut fi urmărit de-a lungul timpului se numără Vis de iubire, Mr. Wrong.

Citește și: Can Yaman se bucură de atenția primită în afara Turciei. Este judecat de presa locală de fiecare dată când revine în țara natală

De altfel, întotdeauna a ținut să aibă o legătură strânsă cu publicul său. Astfel, a dezvoltat asociația Can Yaman For Children. I-a ajutat pe cei mai nevoiași și s-a implicat în multe proiecte caritabile care i-au extins numele pretutindeni. A fost invitat în mai multe show-uri de televiziune și s-a bucurat de succes.

În articolul

Can Yaman dispare din nou de pe Instagram. Care este motivul pentru care actorul a luat această decizie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iulie 2024. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Barem de corectare Bacalaureat 2024 - istorie. Cum trebuiau rezolvate subiectele
a1.ro
Replica lui Bogdan de la Ploiești după incidentul cu Florin Salam. Ce s-a întâmplat între ei. Manelistul a publicat noi filmări
HelloTaste.ro
Tort cu cafea și jeleu de vișine. O armonie de arome și culori
Catine
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
useit.ro
Elon Musk face o investiție Tesla surprinzătoare în România. De ce proiect se pregătește miliardarul
as.ro
Simona Halep a scos la vânzare vila în care a locuit alături de Toni Iuruc! Suma cerută este uriaşă
MediCOOL
Exerciții fizice care pot reduce tensiunea arterială. Ce efecte pot avea asupra simptomelor
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Cum poți crește frații ca să se înțeleagă între ei. Există un motiv de bucurie pentru părinți, potrivit specialiștilor
MediCOOL
Remedii pentru insomnie. Ce soluții naturiste poți încerca înainte de a trece la medicamente
HelloTaste
Înghețată de pepene roșu, delicioasă și răcoroasă
x