Can Yaman, gest emoționant în fața a sute de fani, când toți îl filmau și voiau să-l îmbrățișeze

Publicat pe 29.07.2021 la 14:14 Actualizat pe 29.07.2021 la 14:29

Can Yaman a demonstrat încă o dată că este un om cu suflet mare. Acesta a fost în Italia de curând și a fost asaltat de zeci de fani. Ce a făcut starul turc când toți voai atenția lui.

Can Yaman

Profimedia

Can Yaman este unul dintre cei mai apreciați bărbați la nivel internațional, atât pentru talentul și fzicul său, cât și pentru faptele sale onorabile.

În Italia fiind, Can Yaman știa ca are zeci de fani care vor vrea să îl îlntâlnească, așa că a ieșit în balconul locuinței unde stătea și a privit de departe mulțimea încântată de prezența actorului lor preferat.

Toți îl filmau și scandau, iar atunci când mai multe persoane au întins mâna spre actor, acesta a ales să ia din public doi copii și să-i îmbrățișeze. Actorul a luat o fetiță la el și au privit amândoi oamenii plini de bucurie, iar după prima copiliță drăgălașă, a mai urcat o micuță blondă care s-a bucurat de grija actorului.

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Mulțimea "electrizată" de gestul actorului lor iubit a țipat și s-a bucurat enorm, Can Yaman demonstrând încă odată cât de atent este cu cei mai micuți fani ai săi. Gestul starului a umplut inimile de bucurie și a înduioșat oamenii care ăl prveau și îl filmau de drag.

Citește și: Can Yaman, doar într-un sacou și cu un look răvășit. Cum arată starul turc

Can Yaman nu este doar un superstar, ci și un om cu suflet

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la nivel mondial, recunoscut atât pentru talentul său, cât și pentru fizicul perfect. Însă, starul turc a demonstrat că nu este doar un om cu un talent imens, ci și cu suflet mare.

Can Yaman a anunțat cu mândri că a luat naștere „Can Yaman for Children ets”, o asociație non-profit, creată cu scopul de a strânge fonduri pentru spitale și de a promova activități de interes social legate în principal de Pediatrie și sănătatea tinerilor.

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Acesta a fost să viziteze secția de pediatrie unde a investit bani frumoși și s-a fotografiat alături de copiii care aveau mare nevoie de sprijin.

Can Yaman este cunoscut pentru cariera sa impresionantă de actor, dar și pentru șarmul și frumusețea ce i-au câștigat milioane de fane în întreaga lume. Popularitatea lui a crescut după ce a jucat în mai multe seriale turcești, formând cupluri cu actrițe celebre. Pentru talentul său actoricesc, Can a câștigat numeroase premii, cele mai recente fiind cel pentru “TV’s Top Leading Man of 2019”, “Cel mai bun actor” la Premiile Quality (2019), “Cel mai bun actor din seriale TV” (2019, Turkey Youth Awards) și “Cel mai bun actor străin” la Murex d’Or.

În articolul

Can Yaman, gest emoționant în fața a sute de fani, când toți îl filmau și voiau să-l îmbrățișeze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

CaTine.RO
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2021. Balanțele au probleme financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Observator
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Rac
Antena 1
Detaliul observat de fanii Asia Express la Lidia Buble. De ce pleacă la fiecare cursă cu o păpușă cheală
CaTine.RO
Biscuiți cu dovleac copt și ciocolată
Retete fel de fel
Sandvișuri tradiționale rusești cu sfeclă roșie și hering
ZU TV
Meet Anastasia! Nicole Cherry, prima imagine cu fetița ei. Ai văzut-o?
Antena Sport
Starul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea are motive să spere. Cum s-ar putea împăca cu fosta logodnică, mai tânără cu 24 de ani, care tocmai l-a părăsit
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Cum se înțelege Alex Bodi cu Raluca Alexandra, mama primei lui fiice. Afaceristul nu vorbește des despre ea: ”E o femeie extraordinară”