Can Yaman reapare în mediul online cu un mesaj sincer pentru fani. Care a fost motivul absenței actorului din viața publică

Publicat pe 25.01.2024 la 11:14 Actualizat pe 25.01.2024 la 11:39

După o lungă perioadă de absență, Can Yaman revine în atenția publicului cu un mesaj emoționant. Cum le-a descris actorul fanilor perioada profesională prin care trece în prezent.

actorul can yaman poartă o cămașă albă și un sacou negru

Can Yaman în cadrul Marateale Award In Winter. 11 decembrie 2023

Profimedia Images

Cunoscut pentru rolurile sale în cele mai inedite filme și seriale, Can Yaman revine în atenția fanilor după o lungă perioadă de absență. Actorul le-a povestit fanilor cum se găsește în prezent pe drumul profesional.

Can Yaman reapare în mediul online cu un mesaj sincer pentru fani

Faimosul actor turc este pregătit să revină în atenția publicului cu rolul lui Sandokan. Pentru acest proiect de mare valoare, Can Yaman se pregătește intens. A ținut să le povestească fanilor care este procesul prin care trece la momentul actual și care a fost motivul absenței sale. În continuare se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și este renumit și în lumea întreagă. Are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă îl arată cu spatele în dreptul camerei, fiind supus unor schimbări vizibile din punct de vedere fizic pentru cel mai nou proiect profesional. Mesajul pe care l-a lăsat pentru fani a venit din dorința de a nu lăsa un gol imens în inimile acestora.

Citește și: Can Yaman vorbește despre cea mai grea perioadă din viața sa: “Îmi revin...”

“Sunt destul de entuziasmat pentru că în curând va începe o nouă aventură pentru mine. Am avut o perioadă în care m-am sacrificat pentru filmările El Turco, pregătiri și totul. Acum că a ajuns la final cu succes, a venit o nouă provocare în cadrul Viola 2, dar s-a terminat și aceea. Este momentul pentru o nouă provocare pe umerii mei cu Sandokan. ( aceasta este o fotografie simbolică din rulota El Turco în timp ce mi se pregătească costumul pentru o scenp). Acum sunt concentrat pentru că vreau să-mi revoluționez corpul cu diverse antrenamente și cu diete. Cred că am o nouă responsabilitate și cred că trebuie să tratez totul cu răbdare și încredere. O să revin cu cea mai mare viteză să vă povestesc tot ce este necesar.”, a scris actorul pe pagina personală de instagram.

La scurtă vreme a primit 10 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere traiectoria pe care a avut-o de-a lungul timpului.

Detalii despre Can Yaman, actorul care joacă rolul de protagonist în Vis de iubire

Printre proiectele sale de succes se numără personajul pe care l-a interpretat în 2018 alături de faimoasa Demet Özdemir, dar și cel din Mr. Wrong în 2020. A fost invitat în cadrul emisiunii Verissimo în Italia, acolo unde a vorbit despre traiectoria sa profesională și personală până în prezent.

Citește și: Numele lui Halil Ibrahim Ceyhan va rămâne întotdeauna în amintirea fanilor cu proiectul Moștenirea. Actorul continuă să aibă succes și în serialul Coșul de rufe - Kirli Sepeti

“În primii ani de viață a avut grijă de mine bunica mea pentru că părinții mei au trecut printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere economic. Tatăl meu a început să câștige mai bine când eu aveam 10 ani, situația economică s-a schimbat complet, dar când am intrat la un liceu italian totul s-a înrăutățit încă o dată. Am învățat acolo pentru că aveam o bursă, ceea ce mi-a salvat viața.”, a povestit actorul de origine turcă într-o discuție cu Silvia Toffanin. Nu este pentru prima oară când acesta își prezintă viața personală, asta pentru că a scos și o carte despre viața sa.

În articolul

Can Yaman reapare în mediul online cu un mesaj sincer pentru fani. Care a fost motivul absenței actorului din viața publică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x