Care este averea actriței Aracely Arambula și cum a reușit să o obțină. Despre ce este vorba

Publicat pe 15.09.2023 la 15:49 Actualizat pe 15.09.2023 la 16:32

Aracely Arambula a devenit faimoasă pentru telenovele precum “Cañaveral de pasiones”, “Soñadoras” și “Abrázame muy fuerte”. Care este averea vedetei.

Aracely Arambula poartă o rochie cu decolteu

Care este averea actriței Aracely Arambula și cum a reușit să o obțină

Getty Images

Aracely Arambula a reușit să ajungă printre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la nivel mondial, cariera sa consolidându-se datorită rolurilor de excepție pe care le-a avut în astfel de producții de-a lungul timpului.

Care este averea actriței Aracely Arambula și cum a reușit să o obțină

Pe lângă relația de iubire pe care a avut-o alături de Luis Miguel și din care au rezultat cei doi copii, pe plan profesional Aracely Arambula este una dintre cele mai bine cotate vedete de telenovele. Averea sa ajunge la o sumă fabuloasă de ordinul milioanelor de dolari, grație muncii sale pe platourile de filmare și a altor proiecte realizate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Populara actriță născută în 1975 și-a început cariera ca și model și inclusiv a obținut titlul de Miss Chihuahua în 1996. Ulterior s-a relocat în Mexic pentru a căuta oportunități în sfera actoriei, pe care fără doar și poate le-a obținut prin muncă.

Citește și: Aracely Arámbula îl acuză pe Luis Miguel. Cântărețul nu a mai plătit pensia alimentară a celor doi copii de 3 ani

A fost în 1997 în telenovela “Cañaveral de pasiones”, atunci când Aracely Arambula a devenit cunoscut în fața publicului mexican. Ulterior au urmat și alte producții care au făcut doar să confirme faptul că aceasta are un talent desăvârșit. A jucat în “Soñadoras”, “Abrázame muy fuerte”, “Pueblo chico, infierno grande” și “La Patrona”. Cu toate acestea, Aracely Arambula nu este doar actriță, ci și cântăreață. S-a dedicat culturii pop și regiunii mexicane cu piese precum “La Patrona Soy Yo” și “Juntos tú y yo”.

Cu această impresionantă carieră pe micile ecrane au fost mulți cei care s-au îndreptat care este averea sa. Nu există cifre exacte, însă cu ajutorul site-urilor dedicate pentru calcularea afacerilor faimoșilor am putut descoperi și răspunde unei astfel de curiozități, arată tvynovelas.com. Se pare că averea vedetei ajunge la suma de 11 milioane de dolari, dat fiind munca prestată pe micile ecrane în tot acest timp. A demonstrat că este de asemenea o femeie de afaceri puternică, dat fiind faptul că deține un centru spa și mai multe colaborări cu firme de publicitate specializate pe frumusețe.

Itatí Cantoral, sprijin emoțional pentru prietena Aracely Arambula

Actrița din Maria la del Barrio cere ca Luis Miguel să o sprijine pe Aracely Arambula din punct de vedere economic. În tot acest război mediatic ce există între artistă și fostul său partener, itati Cantoral a fost cea care a decis să o sprijine moral pe amica sa.

Citește și: Ce planuri are Aracely Arámbula pentru viitorul copiilor săi. Actrița spune dacă îi va susține pe adolescenți în cazul în care aceștia vor dori să urmeze aceeași traiectorie artistică

Din romanța pe care au trăit-o Luismi și La Chule între 2005 și 2009 s-au născut doi copii. Cu toate acestea, potrivit declarațiilor faimoasei Aracely Arambula, cântărețul nu își asumă responsabilitatea economică. Miguel, în vârstă de 16 ani este primul copil al cuplului, iar Daniel este fiul cel mic în vârstă de 15 ani.

“Deja sunt vândute toate concertele, acest om anunță peste tot că s-a vândut tot. Ce bine, dar gata, trebuie să-i întrețină pe copii.”, a transmis Itati Cantoral în fața presei. Actrița a menționat că îi cunoaște pe cei doi încă de mici și “sunt frumoși”.

“Eu o iubesc pe Aracely Arambula din toată inima, îi cunosc copiii de când erau mici și sunt mai frumoși ca Luis Miguel. Eu sunt în echipa Aracely.”, a spus Itati Cantoral.

În articolul

Care este averea actriței Aracely Arambula și cum a reușit să o obțină. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x