Carmen Amezcua, actrița din “Maria Mercedes”, este și scriitoare

Publicat pe 15.07.2020 la 12:49 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:12

pinterest.com

Carmen Amezcua, frumoasa actriță din telenovela “Maria Mercedes”, s-a născut la 21 martie 1962, în Mexic. Frumoasa Carmen a absolvit științe umaniste la Universidad del Claustro de Sor Juana. Aceasta a lucrat în jurnalism o vreme, pentru ziarul El Heraldo de México, până în 1980.

Începând cu 1980, frumoasa Carmen și-a început cariera de actriță când a primit un rol într-un film al Grupului Televisa. Fiind foarte talentată la scris, aceasta a publicat poezii și povești în Hourglass XIV.

Între 2004 – 2010, Carmen Amezcua a fost președintele Comisiei Naționale de Inspecție și Supraveghere a Asociației Naționale de Actori. Actrița a debutat în 1982 în filmul Vanessa, în 1983 a primit un rol în serialul La hora marcada, în 1990 a jucat în Pobre Serafin, în 1992 a primit rolul Digmei del Olmo Morantes în telenovela Maria Mercedes, iar în 1998 a jucat în filmul Mujeres bravas, acestea fiind cele mai importante roluri ale sale.

Despre telenovela “Maria Mercedes”

Telenovela spune povestea Mariei, o fată săracă, este nevoită să vândă pe stradă bilete de loterie pentru a-și întreține familia. Santiago del Olmo (Fernando Ciangherotti), un bătrân înstărit, o întâlnește pe Maria și o ia de nevastă pentru a le face în ciudă rudelor sale, lăsându-i tinerei averea sa. După moartea lui, Maria este nevoită să locuiască în aceeași casă cu rudele lui Santiago și astfel ajunge să se îndrăgostească de Jorge Luis, un bărbat manipulat de mama sa Malvina.

Urmărește “Maria Mercedes” de luni până vineri, de la 16:30, Happy Channel!

CITEȘTE ȘI

Carmen Salinas, Filogonia din “Maria Mercedes” la vârsta de 80 de ani

Laura Zapata, actrița din „Maria Mercedes”, la aproape de 64 de ani

În articolul

Carmen Amezcua, actrița din “Maria Mercedes”, este și scriitoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp