Ce cadou neașteptat a primit Cristina Ciobănașu și cine i-a făcut surpriza. Actrița a postat imediat imaginile

Publicat pe 10.12.2021 la 10:55 Actualizat pe 10.12.2021 la 12:16

Cristina Ciobănașu a primit un cadou în apropierea sărbătorilor de iarnă, iar surpriza a făcut-o foarte fericită. Cine a făcut gestul frumos.

Cristina Ciobănașu

CaTine.ro

Actrița din Adela se bucură de aprecierea prietenilor din jurul ei, a familiei, dar și a colegilor de platou. Aceasta este de fiecare dată în centrul atenției și se poate mândri cu succesul pe care îl are pe plan național.

Ce cadou surpriză a primit Cristina Ciobănașu

De curând, Criss a împărtășit cu prietenii ei virtuali un moment care a făcut-o fericită. Aceasta a primit un buchet de flori de la fratele ei.

Nu doar prietenii și cei din jurul apreciază, dar mai ales familie care o iubește și o susține atât de mult, dovadă fiind chiar gestul fratelui său da a o bucura pe actriță fără a aștepta un motiv: "Hai maaah ce drăguț... Buchețel de la frățior", a scris actrița.

Cristina Ciobănașu esta una dintre cele mai îndrăgite actrița din România, cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în multe producții marca Antena 1.

Citește și: Cristina Ciobănașu, întrebată dacă este însărcinată. Actrița a vorbit deschis despre acest subiect

Criss este fără doar și poate o prezență fantastică și plină de energie molipsitoare, fapt simțit și de numeroșii telespectatori care au urmărit-o ani la rând pe micile ecrane în producții spectaculoase.

Aceasta a avut parte de zile pline de culoare, dovadă fiind fotografiile din mediul online, acolo unde a arătat cât de frumos petrece alături de oamenii dragi inimii ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cristina Ciobănașu, surprinsă în brațele iubitul ei. Ipostaza romantică alături de partenerul său a pus fanii pe jar

Pentru cei care încă nu au aflat, actorii din Adela au dat startul filmărilor pentru sezonul 3 și filmează cu spor pentru noile momente ce urmează să aducă și mai multă claritate în povestea Adelei.

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Citește și: Cristina Ciobănașu a îmbrăcat o rochie verde, mulată și fanii nu au putut trece cu vederea peste apariția sa

Aflat în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în cadrul celui mai nou sezon Adela, povestea nu se va încheia aici. Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor.

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu, potrivit a1.ro.

În articolul

Ce cadou neașteptat a primit Cristina Ciobănașu și cine i-a făcut surpriza. Actrița a postat imediat imaginile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x