Cristina Ciobănașu, surprinsă în brațele iubitul ei. Ipostaza romantică alături de partenerul său a pus fanii pe jar

Publicat pe 06.12.2021 la 14:39 Actualizat pe 06.12.2021 la 14:57

Cristina Ciobănașu a fost surprinsă într-o ipostază romantică alături de iubitul său Alexandru. Cei doi au petrecut weekendul împreună și au postat o fotografie care a tras atenția admiratorilor.

Cristina Ciobănașu trăiește o nouă poveste de iubire alături de un băiat pe nume Alexandru, care este dentist. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor de iubire și păstrează foarte rar fotografii împreună.

De curând, doi au fost văzuți împreună prin intermediul unei postări rare de pe Insta Story, iar fanii s-au bucurat să vadă că cei doi trăiesc clipe frumoase împreună și ca o relație cât se poate de strânsă.

Cum a fost surprinsă Cristina Ciobănașu în brațele iubitului ei

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în multe producții marca Antena 1, și-a refăcut viața după despărțirea de Vlad Gherman.

Îndrăgita actriță pare foarte fericită și stă întinsă pe umărul partenerului ei de viață. Imaginea a fost postată în weekend-ul ce tocmai a trecut, iar fanii au fost bucuroși să îi vadă în așa ipostază.

Actrița a fost discretă în ceea ce privește legătura sa cu noul ei iubit și nu a făcut totul public încă de la început. Aceasta s-a mai fotografiat în brațele iubitului său de-a lungul timpului și a postat o serie de imagini pe Insta Story, însă fără ca acestuia să i se vadă chipul și fără să afirme că a trecut la o nouă etapă în viața sa.

Citește și: Vlad Gherman și Mara Oprea, împreună în bucătărie. Cum au apărut cei doi actori din “Adela"

Alexandru Mureșan lucrează într-un cabinet stomatologic și potrivit postărilor sale de pe Instagram, acesta este dentist.

Citește și: Vlad Gherman, despre recomandările pe care i le-a făcut terapeuta lui, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cât de mult l-au ajutat pe actorul din Adela

Cristina Ciobănașu nu mai este împreună cu Vlad Gherman din luna februarie a acestui an. Cei doi au trecut prin perioadă dificile după separare, dar iată că soarele a răsărit pe strada fiecăruia. Criss și-a găsit liniștea în brațele unui nou băiat, iar Vlad se preocupă din ce în ce mai mult de viața sa profesională și de sine.

În articolul

Cristina Ciobănașu, surprinsă în brațele iubitul ei. Ipostaza romantică alături de partenerul său a pus fanii pe jar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x