Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin și-au declarat iubirea. Au publicat mai multe fotografii din Grecia pe rețelele sociale

Publicat pe 20.06.2024 la 12:32 Actualizat pe 20.06.2024 la 13:39

Dilan Çiçek Deniz și partenerul se află într-o vacanță romantică în Grecia. Cei doi au publicat mai multe imagini în mediul online și au demonstrat că nu se mai ascund.

actriță zâmbește

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin și-au declarat iubirea

Instagram

După o perioadă în care a avut mai multe relații eșuate, se pare că faimoasa Dilan Çiçek Deniz și-a găsit partenerul ideal. Este vorba despre fiul faimosului regizor Sinan Çetin, Rafael Cemo Çetin. Cei doi se află în prezent în Grecia, locație pe care au ales-o pentru vacanță. Au ales de asemenea să-și declare dragostea în mediul online.

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin și-au declarat iubirea

Primele fotografii din vacanță au fost publicate de faimoasa actriță celebră pentru rolurile din Legea familiei sau Flăcările destinului. În prezent, atenția este îndreptată către viața sa personală, asta pentru că formează un cuplu cu Rafael Cemo Çetin, arată ensonhaber.com. Pe contul personal de instagram are peste 5 milioane de prieteni virtuali, acolo unde a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente petrecute alături de partenerul său în Grecia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă până acum cei doi au ales să-și ascundă sentimentele, iată că în prezent nimic nu-i mai poate opri. Comentariile internauților au apărut la scurtă vreme după ce îndrăgostiții au decis să lase mărturie imaginile surprinse.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cetin apar pentru prima oară împreună ca și cuplu. Cei doi se află în vacanță

“Ești mereu în inima mea”, “Suntem pierduți în fața ta”, “Sper că vei fi fericită”, “Ești ca o portocală”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Pentru plajă, vedeta a optat pentru un costum de baie de culoate neagră din două piese. Cei doi apar mai îndrăgostiți ca niciodată și se bucură de o vacanță relaxată. În ceea ce o privește pe faimoasa Dilan Çiçek Deniz, aceasta le arată tuturor că este pasionată de modă și adepta ținutelor care i se potrivesc mănușă. S-a lăsat surprinsă de partener pe plajă în Grecia și a demonstrat că este mai mândră ca niciodată de ceea ce a realizat până în prezent. Se bucură de succes pe plan profesional și personal, iar încrederea de care dă dovadă și-a câștigat-o în timp.

Află detalii despre actrița Dilan Çiçek Deniz, protagonista din Flăcările destinului

Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, provine dintr-o familie de profesori. Părinții săi au divorțat când ea avea doar cinci ani. Primii pași către actorie i-a făcut pe vremea liceului, atunci când a jucat în piesele de teatru organizate. La 15 ani a publicat o carte de poeme. La vârsta de 17 ani a primit primul premiu ca actriță. A studiat la început turism, ca ulterior să își schimbe specializarea în literatură comparată.

Citește și: Mert Yazıcıoğlu a avut parte de o întâlnire jenantă cu fostele sale iubite, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz. Cei trei s-au reunit în cadrul Ayakli Gazete Awards

A participat la nenumărate concursuri de modă de-a lungul timpului. A câștigat Miss Turcia în 2014, locul al doilea și a reprezentat țara natală în același concurs susținut la Miami în 2015. Primul său rol a fost în 2015 în Tatlı Küçük Yalancılar, o producție adaptată după seria “Pretty little liars”. A împărțit platourile de filmare cu Burak Deniz și Bensul Soral. Din nefericire, producția a avut doar 3 episoade.

În 2015 a jucat și în Güneşin Kızları timp de 1 sezon. A interpretat personajul Elif, arată raillynews.com. A jucat de asemenea un rol de protagonistă în Bodrum Masalı din 2016. Serialul a fost anulat în iunie 2017. Serialul Legea familiei i-a adus un rol de protagonistă alături de Aras Bulut Iynemli.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin și-au declarat iubirea. Au publicat mai multe fotografii din Grecia pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 iunie 2024. Gemenii vor avea parte de realizări. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXCLUSIV. Românii ar putea primi banii înapoi pe unele bonuri de cumpărături. Guvernul pregăteşte sistemul "credit fiscal"
a1.ro
Delia, cu posteriorul la vedere, într-o ipostază „fierbinte”. Iluzia optică în care pare că a renunțat la lenjeria intimă
HelloTaste.ro
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
Catine
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
useit.ro
OMS avertizează că 1.8 miliarde de oameni riscă să se îmbolnăvească. Care e soluția simplă la care pot apela
as.ro
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
MediCOOL
Simptomul de insuficiență cardiacă adesea ignorat, dar foarte alarmant
Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
DeParinti
Reguli de siguranță pentru copii în vacanță: la mare și la munte
MediCOOL
Primele analize de infertilitate recomandate. Ce metode se folosesc atunci când sarcina întârzie să apară
HelloTaste
Chec cu iaurt și cireșe în formă de guguluf, glazurat cu ciocolată
x