Ce spune Cristina Ciobănașu despre relația actuală cu Vlad Gherman. Cum se înțeleg după ce au decis să o ia pe drumuri separate

Publicat pe 16.06.2021 la 11:11 Actualizat pe 16.06.2021 la 11:48

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să se despartă în luna februarie a anului 2021. Cei doi au făcut un filmuleț prin care au anunțat că au pus capăt relației de 9 ani. Acum, la patru luni de la despărțire, actrița din Adela vorbește despre relația de prietenie pe care o au în prezent. Cum a răspuns Criss când a fost întrebată despre o eventuală împăcare.

Mult timp după ce Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat destrămarea, au trecut prin momente grele și au declarat pe la mai multe emisiuni Tv că merg la ședințe de consiliere psihologică pentru a putea trecemai bine peste despărțire.

După cele patru luni de la separarea care a uimit showbizul românesc, Cristina Ciobănașu a vorbit despre relația cu Vlad Gherman: "Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată", a mai declarat Cristina Ciobănașu pentru Viva.

Ce spune Cristina Ciobănașu despre o eventuală împăcare cu Vlad Gherman

Relația dintre cei doi s-a uzat în timp, iar Cristina Ciobănașu a fost cea care a deschis discuția despre despărțire: "Eu am deschis-o, dar am fost pe aceeași pagină!", a mai spus Criss.

Citește și: Interpretarea de excepție a Cristinei Ciobănașu, Vlad Gherman, Mara Oprea și Alexandra Gherman. Cei patru artiști au cântat o piesă de dragoste în grup

Actrița din Adela a vorbit și despre o posibilă împăcare: "În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele…Prin urmare, niciodată să nu spui niciodată!”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru Viva.

Se pare că artista este deschisă spre ceea ce destinul este pregătit să îi ofere și deși s-a despărțit de Vlad Gherman și susține că e decisiv, aceasta lasă o portiță dechisă prin care așteapăt să vadă ce îi oferă viața.

Actorii de la Antena 1 au explicat încă de la început faptul că vor rămâne prieteni și că vor avea, în continuare, grijă unul de celălalt.

Citește și: Cristina Ciobănașu, apariție uimitoare pe rețelele de socializare. Cum arată actrița din Adela fără urme de machiaj pe chip

„Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…). Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Însă rămânem prieteni”, a mărturisit sincer Cristina Ciobănașu în videoclipul care anunța destrămarea cuplului.

În articolul

Ce spune Cristina Ciobănașu despre relația actuală cu Vlad Gherman. Cum se înțeleg după ce au decis să o ia pe drumuri separate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x