Ce urmează pentru Burak Berkay Akgül și Özge Yağız, după succesul înregistrat cu rolurile din ”Safir”. Ce a anunțat îndrăgitul actor

Publicat pe 27.05.2024 la 18:59 Actualizat pe 27.05.2024 la 19:49

Burak Berkay Akgül și Özge Yağız se pregătesc de noi proiecte după succesul înregistrat de ”Safir”.

Burak Berkay Akgül și Özge Yağız se pregătesc de noi proiecte după succesul înregistrat de ”Safir”.

Burak Berkay Akgül a vorbit despre relația cu Özge Yağız și planurile lor în carieră. Iată ce anunț a făcut.

Ce urmează pentru Burak Berkay Akgül și Özge Yağız, după succesul înregistrat cu rolurile din Safir

Burak Berkay Akgül și Özge Yağız, care au jucat împreună în serialul Safir, sunt foarte îndrăgiți de telespectatori. Publicul a fost încântat să-i urmărească în serial și a fost în extaz când s-a aflat că și-au transformat prietenia în dragoste.

Povestea lor de iubire reușește să stârnească interesul telespectatorilor. Faptul că au fost aleși drept „Cel mai bun cuplu de serial TV” la Turkey Youth Awards a fost dovada clară că Burak Berkay Akgül și Özge Yağız sunt doi actori iubiți.

Starul a declarat că au încercat să mențină un echilibru în ceea ce privește relația și munca și spune că are o relație fericită cu Özge Yağız: „Merge foarte bine”.

Citește și: Imagini din vacanța lui Bige Önal în Italia. Cu cine a mers actrița în Sicilia

Burak a fost întrebat și despre căsătorie, dar a preferat să închidă subiectul fără să mai stea pe gânduri, spunând că „vom vorbi când va veni momentul”.

Cei doi tineri actori sunt în așteptarea unor noi proiecte pentru sezonul ce urmează. Burak Berkay Akgül, care a participat la serialul ”Ru” și care a declarat că așteaptă cu emoție difuzarea proiectului, a declarat că este deschis la noi proiecte.

Actorul a declarat: „Analizez noi proiecte pentru noul sezon și, dacă mă simt confortabil, voi lua parte la un nou proiect”.

Povestea serialului ”Safir” cu Özge Yağız

”Safir” spune istoria familiei Gülsoy ce trece printr-o serie de teste periculoase, pline de pasiune, răzbunare și schimbări deosebite care au loc peste noapte.

În regiunea Cappadocia, familia Gülsoy se reunește atunci când Ateș, fiul cel mare, se întoarce din America când află că mama sa e bolnavă.

Planul este ca Ateș, Yaman și Okan, să preia afacerea familiei pentru a onora moștenirea bunicului lor patern. Yaman, care este profund îndrăgostit de Feraye, a cărei familie se ocupă de menajul conacului familiei Gulsoy, plănuiește să o ceară în căsătorie de ziua de naștere a tinerei, care e și ziua când Ates se întoarce acasă.

Cu toate acestea, soarta are alte planuri, iar un incident tragic le spulberă planurile. Pe măsură ce secretele ies la iveală, familia se confruntă cu pericole, răzbunare și decizii neașteptate. Ateș, pe de altă parte, își face noi dușmani, și își va înfrunta fratele.

Citește și: Ce bolid conduce Emre Altuğ. Artistul a plătit bani grei pentru mașina de lux

În articolul

Ce urmează pentru Burak Berkay Akgül și Özge Yağız, după succesul înregistrat cu rolurile din ”Safir”. Ce a anunțat îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x