Cel mai bogat actor din Turcia. Deține o avere fabuloasă la 40 de ani, fiind mai avut chiar și decât Can Yaman

Publicat pe 30.03.2024 la 10:34 Actualizat pe 30.03.2024 la 12:48

Are 40 de ani și o avere la care unii pot doar să viseze. Iată cine este cel mai bogat actor de origine turcă și cum a reușit să strângă atâția bani.

Are 40 de ani și o avere la care unii pot doar să viseze. Iată cine este cel mai bogat actor de origine turcă și cum a reușit să strângă atâția bani.

Profimediaimages.ro

Can Yaman a fost detronat de un actor foarte iubit din Turcia. Acesta are o mulțime de premii pentru prestațiile sale, dar provine și dintr-o familie înstărită.

Cel mai bogat actor din Turcia. Deține o avere fabuloasă la 40 de ani, fiind mai avut chiar și decât Can Yaman

Cel mai bogat actor de origine turcă este Kıvanç Tatlıtuğ, care interpretează personajul Aslan Soykan în serialul ”Familia”, în care joacă alături de Serenay Sarıkaya. Averea lui Tatlıtuğ este estimată la 15 milioane de dolari sau aproximativ 466 de milioane de lire turcești.

Acesta este mai bogat și decât Can Yaman, care a reușit să strângă 10 milioane de dolari, adică 311 milioane de lire turcești.

Citește și: Cine sunt femeile cu care Özcan Deniz a fost căsătorit. Actorul s-a căsătorit de 3 ori până la 51 de ani

Kıvanç Tatlıtuğ provine dintr-o familie înstărită

Kıvanç Tatlıtuğ este actor, model și fost jucător de baschet. S-a născut la 27 octombrie 1983, la Adana, din părinții Erdem și Nurten Tatlıtuğ. Mama sa este turcă din Edirne. Bunicul său patern, albanez, este din Pristina. Bunica sa paternă este bosniacă din Sarajevo.

Starul a crescut în Adana și se cunoaște faptul că familia sa are o afacere de panificație. Este musulman și a fost văzut rugându-se.

Kıvanç Tatlıtuğ a studiat la Liceul privat Yenice Çağ, unde a excelat la baschet. Din cauza faptului că tatăl său s-a îmbolnăvit, familia s-a mutat la Istanbul pentru ca bărbatul să poată primi un tratament adecvat.

În Istanbul, s-a alăturat cluburilor Beșiktaș, Fenerbahçe, Ülkerspor, Fiskobirlik, Güney Sanayi, Çukurova Kulübü, Devlet Su İșleri și Tarsus Amerikan Kulübü ca jucător profesionist de baschet U18. Din cauza unei luxații la picior, a fost nevoit să renunțe la sport.

Citește și: Actrițele din Turcia care nu vor să ajungă în fața altarului, deși sunt curtate intens. Ce vedete spun ”nu” iubirii și fug de căsătorie

În ce producții a jucat Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ a absolvit Universitatea Kultur din Istanbul în 2013. Este unul dintre cei mai bine plătiți actori din Turcia și a câștigat mai multe distincții, inclusiv trei premii Golden Butterfly și un premiu Yeșilçam Cinema Award. Tatlıtuğ a câștigat concursurile de cel mai bun model al Turciei și cel mai bun model al lumii în 2002.

Tatlıtuğ s-a impus ca actor de prim rang al Turciei cu roluri în mai multe seriale de televiziune de mare succes, care includ ”Menekșe ile Halil” (2007-2008), ”Așk-ı Memnu” (2008-2010), ”Kuzey Güney” (2011-2013) și ”Cesur ve Güzel” (2016-2017), toate acestea aducându-i aprecieri și recunoaștere internațională.

Starul s-a căsătorit cu Bașak Dizer la 19 februarie 2016 la ambasada Turciei din Paris. Primul copil al cuplului, un fiu pe nume Kurt Efe, s-a născut în aprilie 2022.

Citește și: Cine e bărbatul cu care actrița Begüm Kütük se iubește de 14 ani. E artist și cu 10 ani mai în vârstă

În articolul

Cel mai bogat actor din Turcia. Deține o avere fabuloasă la 40 de ani, fiind mai avut chiar și decât Can Yaman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x