Celebrul cântăreț, David Bisbal, a devenit tătic pentru a 3-a oară

Publicat pe 26.10.2020 la 15:23 Actualizat pe 26.10.2020 la 15:28

Profimedia

David Bisbal este unul dintre cei mai renumiți și îndrăgiți cântăreți de origine spaniolă. Acesta a cunoscut nototrietatea prin intermediul concursului organizat de Televisión Española, Operación Triunfo. Recunoașterea dobândită prin intermediul emisiunii l-a propulsat pe David în topurile muzicale naționale și internaționale.

Bisbal a vândul mai mult de 5 milioane de discuri în Spania și America, motiv pentru care acesta se poate mândri cu 33 de Discuri de Platină, 17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant. Artistul a doborât și un record, muzica lui s-a vândut în peste 1 milion de copii pe teritoriul european, conform Hola.

Cu siguranța succesul cunoaște foarte bine numele de David Bisbal, iar viața primavată a cântărețului nu face excepție de la regulă. David este căsătorit cu superba Rosanna Zanetti, care i-a dăruit astăzi cel de-al treila copil.

A post shared by Davidbisbal (@davidbisbal) on

David și Rosanna mai au un băiețel pe nume Matteo, care a venit pe lume anul trecut, în 2019. De asemenea, din fosta relație cu Elena Tablada a rezultat o frumoasă fetiță pe nume Elle, în vârstă de 10 ani.

În dimineața zilei de 26 octombrie 2020, David Bisbal a încărcat pe pagina personală de Instagram, rețea prin care acesta își ține mereu fanii updated, o fotografie cu partenera sa și fiica lui nou născută.

A post shared by Davidbisbal (@davidbisbal) on

Suntem foarte fericiți. Bine ai venit pe lume Bianca Bisbal Zanetti. Atât mama cât și micuța sunt bine.

A post shared by Davidbisbal (@davidbisbal) on

Cei doi părinți, atât David, cât și Rosanna, par în culmea fericirii. Aceștia se iubesc și se înțeleg extrem de bine, motiv pentru care rodul dragostei lor, Matteo și Bianca, nu-i fac decât să se simtă și mai împliniți.

Citește și: Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel Natalia Oreiro, fără urmă de machiaj pe chip. Cum arată vedeta atunci când nu apelează la ajutorul makeup artiștilor

În articolul

Celebrul cântăreț, David Bisbal, a devenit tătic pentru a 3-a oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune