Celine Dion, dans ca o adolescentă în haine lejere. Cum arată vedete internațională când nu îmbracă hainele de scenă

Publicat pe 10.11.2021 la 23:15 Actualizat pe 10.11.2021 la 23:51

Deși are 53 de ani, Celine Dion este extrem de energică, la fel de activă și de veselă la fel cum este o femeie în floarea tinereții. Artist internațională este dovada vie a faptului că vârsta este doar un număr. Cântăreața a renunțat la inhibiții și s-a filmat dansand, în haine de casă.

Artista demonstrează că fiecare vârstă are frumusețea ei, iar bucuria nu are nici timp, nici măsură și nici număr! Aceasta s-a filmat dansând exact ca o tânără, în casă, cu un maiou care i se ridica puțin, lăsând la vedere pielea și într-o pereche de pantaloni din trening.

Cum arată Celine Dione în intimitatea casei, când dezbracă hainele de scenă

Celine Dion vrea să inspire femeile și nu este pentru prima dată când aceasta se arată fără retușuri stilistice și fără hainele de scenă care îi împodobesc trupul. Videoclipul poate fi văzut AICI.

Ea a mai intrat în atenția presei în anul 2019 când într-un videoclip muzical de-al său s-a demachiar și și-a arătat chipul fără alte intervenții stilistice ale make-up artiștilor.

Atunci, cântăreața canadiană a apărut nemachiată, la vârsta de 51 de ani, în videoclipul piesei „Imperfections”. La un moment dat, în videoclipul regizat de Gabriel Coutu Dumont, artista își îndepărează machiajul de pe față.

Citește și: Celine Dion, veste îngrijorătoare pentru fani. Vedeta cunoscută pentru anularea concertelor din România se confruntă cu probleme de sanatate

„Am propriile mele imperfecțiuni. Am propriile mele cicatrici de ascuns”, spun versurile, timp în care Celine Dion își descoperă chipul.

Melodia face parte din albumul „Courage”, care este primul album de studio în limba engleză din ultimii opt ani.

Celine Dione, o dragoste controversată cu René Angélil

René Angélil a cunoscut-o pe Celine Dion când avea 12 ani. Demult, aceasta a oferit un interviu în care a povestit întâmplarea care i-a schimbat traiectoria vieții: Am fost în biroul lui și am cântat pentru el. Aveam 12 ani. De atunci, am lucrat doar împreună”.

Important de știut este faptul că René Angélil și-a ipotecat casa pentru a o face pe Celine Dion artistă, încă de mică. Aceasta a petrecut foarte mult timp alături decel care îi era impresar, iar la 19 ani aceasta s-a îndrăgostit și a format oficial o relație cu René Angélil, care atunci avea 45 de ani.

Citește și: Marlene Favela spune adevărul! De ce nu își mai dorește vedeta alți copii

Părinții ei nu au fost de acord cu relația, care a stârnit controverse foarte mari la nivel internațional, pentru că e era deja cunoscută la acea vârstă. Familia ei și în special mama sa a fost extrem de supărată și s-a opus tot timpul relației lor.

"A fost foarte dificil pentru ea (n.r mama). Când i-am spus ce simt pentru el, a încercat tot ce a putut ca să mă facă să mă răzgândesc. Am fost furioasă, la început, dar ea a încercat să mă facă să înțeleg că acest bărbat a mai fost căsătorit de două ori, că are trei copii și că nu este responsabil.

Mi-a spus: «Ești copilul meu, ești fetița mea, iar eu îmi doresc să întâlnești un Făt-Frumos perfect». Însă, dragostea noastră a fost atât de puternică, încât toată familia mea s-a îndrăgostit de el, iar mama mea n-a mai avut de ales”, a povestit Céline Dion, într-un alt interviu.

Citește și: Dulce Maria, portret de familie alături de soțul său și de copil. Imaginea înduioșătoare a atins inimile oamenilor, iar mesajul special a emoționat

Céline Dion și René Angélil au împreună trei copii. Acesta s-a stins din viață în anul 2016 de cancer.

În articolul

Celine Dion, dans ca o adolescentă în haine lejere. Cum arată vedete internațională când nu îmbracă hainele de scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x