Cemre Melis Cinar, frumoasa actriță din serialul “Elif”

Publicat pe 31.08.2020 la 13:13 Actualizat pe 31.08.2020 la 13:17

Cemre Cinar e cunoascută drept actriță TV, fiind și cariera care i-a adus, de fapt, notorietate.

Despre actriță

Cemre Cinar e cunoascută drept actriță TV, fiind și cariera care i-a adus, de fapt, notorietate.

Cemre Melis Cinar s-a născut pe data de 13 mai 1991, în Instambul, Turcia. Conform topului “Richest TV Actress”, Cemre este una nistre cele mai înstărite actrițe TV din Turcia la vârsta de doar 28 de ani. A fost întotdeauna hotătâtă în privința carierei ei, știind încă de mică ca drumul său în viața va fi legat de actorie și lumea reflectoarelor. A muncit pentru ceea ce și-a dorit și datorită acestui lucru și-a câștigat locul în lumea cinematografiei prin serialul „Elif”.

Cu toate că este persoană publică, Cemre nu a vorbit niciodată despre familia sau viața ei personală, considerând că ceea ce trebuie să o definească în fața fanilor și micului ecran sunt talentul și propria persoană.

Despre serialul „Elif”

Povestea serialul se concentrează pe Elif, o fată drăguță și amabilă de 6 ani, care este în pericol să fie vândută pentru a plăti datoriile de joc ale tatălui său vitreg, Veysel Șimșek. Mama ei Melek scapă, dar află că este foarte bolnavă. O părăsește pe Elif în protecția celei mai bune prietene ale ei, Ayșe Doğan, o menajeră din gospodăria unei familii înstărite. Ayșe încearcă să obțină permisiunea familiei Emiroğlu pentru a o crește pe Elif în conac.

Cu toate acestea, ea ține un secret bine ascuns: Elif este copilul biologic al Kenanului, iubitul fiu mai mare al familiei înstărite. Kenan nu știe că Elif este copilul său dintr-o dragoste trecută, la care familia lui l-a obligat să renunțe. Acum este căsătorit cu Arzu Karapınar. Au o fiică, Tuğçe Emiroğlu, care este o fată foarte răsfățată. Elif este obligată să trăiască la moșia de lux, departe de mama iubită și nu știe cât de aproape se află de tatăl ei.

Urmărește serialul "Elif", de luni până vineri, de la 13:30, iar în reluare, de luni până vineri de la 03:45!

Citește și:Emre Kivilcim, frumosul actor din serialul turcesc “Elif” Selin Sezgin, actrița din “Elif”, a avut parte de o mare provocare la început de carieră

În articolul

Cemre Melis Cinar, frumoasa actriță din serialul “Elif”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • ieri la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune
Happy People • pe 26.11 la 12:27
Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!
Happy People • pe 26.11 la 12:18
Ana Martín e una dintre cele mai iubite vedete din telenovele. Cum arată acum "mama lui Rubi", la 74 de ani