Ceren Yalazoğlu vorbește despre succesul seriei Șerbet de afine – Kızılcık Şerbeti. Actrița joacă și în producția Maria și Mustafa

Publicat pe 27.12.2023 la 13:53 Actualizat pe 27.12.2023 la 14:26

Ceren Yalazoğlu și-a expus părerea în legătură cu succesul obținut de serialul Șerbet de afine – Kızılcık Şerbeti. Despre ce este vorba.

actriță pe un fundal închis la culoare vorbește cu un alt actor

Ceren Yalazoğlu vorbește despre succesul seriei Șerbet de afine – Kızılcık Şerbeti

Happy Channel

Ceren Yalazoğlu joacă rolul Nursema în serialul Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti (Cranberry Sherbet). A reușit să-și câștige o adevărată armată de fani într-un timp foarte scurt. Acest lucru s-a întâmplat datorită alegerii atente a tuturor actorilor din distribuție și scenariului de excepție.

Ceren Yalazoğlu vorbește despre succesul seriei Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti

Actrița a ținut să vorbească despre rolul său dar și despre evoluția producției turcești de la început și până în prezent. Este fără doar și poate un serial îndrăgit cu o poveste fascinantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este fără îndoială un scenariu incredibil.” Aceasta a lăsat să se înțeleagă faptul că scenariștii au făcut mare parte din treaba care se observă cu ușurință pe micile ecrane.

“Îl citim în fiecare săptămână, avem scenariu nou și privim cu admirație la ce scriu Melis Civelek și Zeynep Gür.”, a spus vedeta. În cea mai recentă întâlnire cu presa și Sıla Türkoğlu a ținut să le mulțumească tuturor colegilor și regizorilor care au luat parte la acest proiect inedit.

Citește și: Pierderi neașteptate înregistrate de serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Despre ce este vorba

“Încercăm să facem o muncă pe cinste împreună. Cred că acest lucru s-a observat în fața audienței.”, a menționat vedeta. A fost și Sibel Taşçıoğlu cea care joacă rolul Pembe în serial care a ținut să îi informeze pe fani că proiectul ar putea continua și în sezonul 3, însă niciun actor nu deține informații relevante despre această idee la momentul actual.

“Cum se vor forma cifrele la sfârșitul sezonului, care vor fi așteptările audienței, totul va fi mai clar la final.”, a punctat vedeta. Unul dintre cele mai importante elemente din serialul Șerbet de afine este fără îndoială personajul Doğa interpretat de faimoasa vedetă din Moștenirea. Până în prezent au fost lansate mai mult de 42 de episoade cu un impact extraordinar asupra publicului.

Sıla Türkoğlu va reuși să crească conflictele în serialul Șerbet de afine

Producția turcească reușește să se mențină în continuare pe primul loc în topurile preferințelor fanilor. Concurează cu Golden Boy – Dragoste rebelă și reușește să îl depășească cu succes. Povestea a început să fie stimulată de dragostea dintre personajele Alev și Abdullah, dar și reacția de Pembe. În cele mai recente episoade, Sibel Taşçıoğlu a reușit să impresioneze fanii cu personajul menționat mai sus.

Citește și: Sıla Turkoglu surprinde cu o ținută îndrăzneață. Vedeta a optat pentru o rochie neagră, lungă cu guler alb

În ceea ce o privește pe Sıla Türkoğlu, aceasta a reușit să-i cucerească pe fani în seria Moștenirea, acolo unde a jucat timp de două sezoane. Nu a durat mult până să se implice într-un alt proiect profesional și acesta este Șerbet de afine. În episodul 45 al producției turcești, va prezenta fanilor o nouă apropiere între Doğa și Fatih, la fel ca și dura apariție a lui Pembe și apropierea sa de Alev. Sıla Türkoğlu s-a născut pe 18 aprilie 1999 în Bornova și a devenit o personalitate la scurtă vreme după apariția sa în producția Jurământul. Ceea ce i-a adus pe fani mai aproape de vedetă a fost producția Moștenirea. Acolo a împărțit platourile de filmare cu Halil Ibrahim Ceyhan, actorul cu care s-a și zvonit că formează un cuplu.

În articolul

Ceren Yalazoğlu vorbește despre succesul seriei Șerbet de afine – Kızılcık Şerbeti. Actrița joacă și în producția Maria și Mustafa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x