Christopher Uckermann lansează o nouă piesă în cadrul albumului solo. A publicat primele imagini în mediul online

Publicat pe 18.09.2024 la 10:29 Actualizat pe 18.09.2024 la 11:14

Christopher Uckermann este pregătit să-și continuie activitatea profesională de unul singur, asta după ce a avut un succes răsunător în cadrul turneului RBD din 2023. Artistul a lansat o piesă nouă.

artist pe scenă

Christopher Uckermann în cadrul turneului Soy Rebelde din 2023. Texas

Getty Images

Christopher Uckermann a făcut parte din trupa RBD și proiectul Rebelde, punându-și fără doar și poate amprenta a tot ceea ce a însemnat producție și creare de piese. În prezent, artistul își continuă cariera alegând drumul solo.

Christopher Uckermann lansează o nouă piesă în cadrul albumului solo

Piesa “Pase lo que pase” marchează începutul noii sale cariere, de data aceasta într-o altă direcție. Data lansării este 18 septembrie, anunțul fiind făcut chiar de către artist în mediul online. Sprijinit atât în cadrul formației RBD, cât și de-a lungul timpului ca producător, a reușit de fiecare dată să se ridice la înălțimea așteptărilor celor din jur. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin să prezinte povestea noii piese pe care acesta o lansează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut pe 21 octombrie 1986, Christopher Uchermann se află în luminile reflectoarelor încă din 1998, atunci când a făcut parte din producția El diario de Daniela. Acolo a jucat împreună cu Anahi, artista care ulterior i-a devenit colegă și prietenă. Au urmat telenovela Rebelde în 2004, o poveste care i-a făcut pe actorii din distribuție să aibă succes la scară mondială. Nu a durat mult până când formația RBD să prindă viață, fiind cel mai bun lucru care li s-a întâmplat artiștilor.

Citește și: Formația RBD nu a urcat pe scena Premiilor Lo Nuestro 2024 pentru a-și ridica premiul din cauza unei erori de organizare. Ce au declarat Christian Chavez și Christopher Uckermann

Piesa Pase lo que pase are influențe pop cu efecte vizuale puternice și metafizice. Se dorește a fi o întoarcere la realitate și la ceea ce este esențial.

“Această piesă are idei care mie mi se par că aparțin umanității. Concepte precum suflete gemene care sunt atemporale și nu au limite de timp. Nu există ceva mai puternic decât dragostea pentru cei care ne interesează și care ne schimbă viețile.”, a spus cântărețul într-un comunicat, arată elcomercio.pe.

Viața profesională a lui Christopher Uckermann după succesul RBD

Artistul s-a aflat într-o călătorie constantă către Peru, acolo unde a filmat pentru Soltera codiciada 2, un film care poate fi văzut pe una dintre platformele de streaming. Din distribuție face parte și Ana Maria Orozco ( Betty cea urâtă). A avut premiera în 2023.

Cântăreț, actor și compozitor, Christopher Uckermann este recunoscut pentru participarea sa în cadrul celebrei formații RBD. Artiștii au avut concerte în toată lumea. De-a lungul timpului s-a vorbit despre ei într-o manieră pozitivă, cu toate că la un moment dat au decis să se despartă.

Citește și: Christopher Uckermann își promovează noul serial în plin turneu Soy Rebelde. Imaginile cu îndrăgitul artist RBD

Discret în ceea ce privește viața profesională, Christopher Uckermann s-a afișat cu partenera sa în repetate rânduri în cadrul mai multor evenimente profesionale. Cu toate acestea, nu a dorit să ofere informații despre aceasta. În urma succesului din cadrul turneului RBD, a avut colaborări cu diferite branduri internaționale.

A ținut să aibă și afacerea sa proprie, astfel că și-a deschis o terasă. A renunțat la această idee însă, fiind concentrat asupra proiectelor de artist pe care le-a prezentat fanilor de-a lungul timpului. A demonstrat că a creat o frumoasă relație de prietenie alături de artiștii din RBD.

În articolul

Christopher Uckermann lansează o nouă piesă în cadrul albumului solo. A publicat primele imagini în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2024. Taurii au multă creativitate în această perioadă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jobul pentru care Nicolae vrea să lase Anglia pentru România. Salariul este de 3 ori mai mic
a1.ro
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
HelloTaste.ro
Clătite pufoase de post, preparate cu lapte vegetal
Catine
Ora la care trebuie să bei cafeaua ca să te bucuri cât mai mult de efectele ei, potrivit specialiștilor
useit.ro
Eclipsa solară „inel de foc” va avea loc pe 2 octombrie. În ce zone va fi vizibil fenomenul inedit 
as.ro
Milionarul român care ia 3 pensii a răbufnit la adresa vedetei care a cheltuit banii din acţiunile caritabile în scop personal
MediCOOL
Dependența de mâncare: ce o declanșează și cum o recunoști
Spynews
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
DeParinti
Ce este vernix caseosa și ce rol are în protejarea bebelușului imediat după naștere
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează somnul. Ce te împiedică să te odihnești corespunzător
HelloTaste
Sos de merișoare pentru friptură, cu gust dulce-acrișor
x