Cihangir Ceyhan arată momente din spatele camerei, înainte de a-și intra în rol. Cum este machiat actorul

Publicat pe 18.07.2024 la 14:51 Actualizat pe 18.07.2024 la 15:21

Cihangir Ceyhan a ținut să-și surprindă fanii din mediul online cu ipostaze din spatele camerei. Cum este machiat actorul în cabina de probă.

actori pe platourile de filmare

Cihangir Ceyhan arată momente din spatele camerei, înainte de a-și intra în rol

Instagram

Cihangir Ceyhan face parte dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat în Legea familiei, un serial care i-a adus recunoaștere la nivel internațional. În prezent este implicat într-un alt proiect profesional.

Cihangir Ceyhan arată momente din spatele camerei, înainte de a-și intra în rol

În cea mai recentă postare din mediul online, actorul le-a arătat tuturor cum se pregătește înainte de a ajunge în luminile reflectoarelor. Acesta este înconjurat de o armată de specialiști care au grijă ca totul să fie perfect în fața camerelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea nu îl arată pe actor în vacanță, așa cum ne-am obișnuit din partea actorilor turci.

Rolul “Azer” din “Legea familiei” i-a adus recunoaștere internațională, astfel că toți au dorit să îl vadă ulterior și în alte proiecte. Actorul a oferit mai multe declarații despre cariera sa, dar și despre perspectiva pe care o are din acest punct de vedere.

Citește și: Cihangir Ceyhan si Erkan Petekkaya vor lucra împreună în același proiect profesional. Seria Yanki îi aduce pe micile ecrane

“Să devii cineva se completează cu procesul de aprobare. Dacă nu pentru tine, atunci pentru cei din jur. Cred că aici se oprește asta pentru o persoană. Eu încerc să-mi creez o situație în care să-mi iau propriile decizii care vin din propriile viziuni și este cunoscut la stilul propriu al lui Cihangir.”, a menționat actorul, arată sokgazetesi.com.tr.

Cu toate că este discret în ceea ce privește viața sa personală, știm deja că acesta a pierdut foarte multe de-a lungul timpului. Și-a dorit întotdeauna să facă pași importanți în această aventură și să joace personaje diferite. Spune că poate juca în filme de acțiune sau filme social realiste.

Dacă la început a studiat în Ucraina pentru a deveni medic dentist, iată că viața a avut altceva pregătit pentru el. Ulterior, a studiat comunicare în Eskișehir și după acest pas a urmat un profil tehnologic la o altă facultate.

Ce spun Cihangir Ceyhan despre viața sa profesională și personală

A declarat că în prezent este o persoană foarte calmă și se bucură de lucrurile din jurul său. Deși publică fotografii la bustul gol și le arată tuturor trupul său lucrat, în cele din urmă Cihangir Ceyhan este capabil să joace orice fel de rol, chiar și cel de bărbat “urât”. Spune că nu își dorește să profite de faptul că este cunoscut pretutindeni.

Citește și: Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit. Cine este bărbatul care o face fericită pe faimoasa vedetă

“Cu cât profiți mai mult de faimă, cu atât o să fie mai mare prețul. Nu sunt interesat de faimă. Îmi aduc aminte că sunt cunoscut atunci când interacționez cu oamenii pe stradă. Dacă faima nu îți rezolvă problemele, înseamnă că totul este mult mai strălucitor în aparență.”, a spus acesta.

Spune că nu există diferențe între Cihangir Ceyhan cel pe care îl vedem în fața televizoarelor și cel din realitate. Succesul nu l-a descris niciodată ca pe o persoană complet diferită.

“Un artist ar trebui să fie un exemplu în societate, dar societatea nu ar trebui să pună această responsabilitate uriașă pe umerii artistului, ar trebui să fie empatici.”, a spus.

În articolul

Cihangir Ceyhan arată momente din spatele camerei, înainte de a-și intra în rol. Cum este machiat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x