Cine este Nik Xhelilaj, actorul care l-a înlocuit pe Halil Ibrahim Ceyhan în Moștenirea. Află detalii despre vedetă

Publicat pe 18.01.2024 la 16:00 Actualizat pe 18.01.2024 la 09:59

Nik Xhelilaj joacă rolul de protagonist în sezon 4 din Moștenirea. L-a înlocuit pe Halil Ibrahim Ceyhan și este personajul nou integrat în celebra poveste.

Nik Xhelilaj poartă o geacă cu glugă pe cap, barbă și mustață

Nik Xhelilaj este actorul care l-a înlocuit pe Halil Ibrahim Ceyhan în serialul Moștenirea, sezonul 4

Instagram

Nik Xhelilaj este deja un artist recunoscut în Turcia. Născut în Albania, s-a făcut recunoscut grație personajelor pe care le-a interpretat în povești fascinante de-a lungul timpului. În mediul online are o impresionantă comunitate de fani și în prezent joacă rolul de protagonist în Moștenirea.

Cine este Nik Xhelilaj, actorul care l-a înlocuit pe Halil Ibrahim Ceyhan în Moștenirea

La scurtă vreme de la anunțul lui Halil Ibrahim Ceyhan legat de părăsirea proiectului Moștenirea, s-a zvonit că un nou actor i-ar lua locul. Imediat, numele lui Nik Xhelilaj a apărut pe buzele tuturor, fiind un recunoscut artist din Albania. În prezent joacă alături de faimoșii din proiectului turcesc deja apreciați de public.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă primul sezon a fost de început, cel de-al doilea sezon al seriei a venit ca un real succes. Din sezonul 3 a ajuns o altă protagonistă, iar în sezonul 4 doar Berat Ruzgar a mai rămas din vechea formație. În ceea ce-l privește pe Nik Xhelilaj, acesta se bucură déjà de o reputație inedită datorită participării în faimoase producții de succes.

Citește și: Ipostază rară cu Halil Ibrahim Ceyhan la salonul de cosmetică. Îndrăgitul actor le arată fanilor cum își îngrijește pielea

În serialul Moștenirea joacă rolul Poyraz, un personaj cu origini din Albania. Are peste 64 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat până acum peste 100 de fotografii și filmulețe. Născut pe 5 martie 1983 în Albania, a jucat în producții precum “Winnetou”, “The Albanian”, “Seven lucky god”, printre altele. În prezent se bucură de succes pe plan profesional și joacă alături de Nana Stambolishvili în Moștenirea, arată teammy.com.

Printre cele mai multe dintre fotografiile publicate pe instagram, se numără și cele de pe platourile de filmare, dar și cele din viața personală. Cât despre Halil Ibrahim Ceyhan, acesta joacă în prezent alături de Melisa Dongel în Coșul de rufe.

Nik Xhelilaj ajută copiii defavorizați

Într-un inteviu, actorul a vorbit despre deciziile pe care părinții sunt nevoiți să le facă pentru copiii lor, dar și cum fiecare individ trebuie să fie capabil să se gândească la viitorul celor mici.

“Mereu am ținut să protejez drepturile copiilor și o să continui să fac acest lucru pentru binele lor. Știu că nu este ușor să spun unui alt locuitor din Albania cum să-și crească copilul. Sunt și eu din Albania și foarte rar îmi amintesc ceva din copilăria mea fără faimoasa palmă. Prietenii mei de la World Vision ne spun că 66% din locuitori susțin că palmele îi ajută pe copii să fie educați.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul Moștenirea, dar serialul continuă. Cum se va desfășura povestea

Nu! Nu Palmele reprezintă violență. Pot să spun că este chiar sfârșitul lanțului. Îmi amintesc când eram mic că nu palmele mă înspăimântau, ci vocea agresivă și privirea furioasă a tuturor adulților din preajma mea.”, a spus Nik. Cu toate că este discret în ceea ce privește viața sa personală, într-un interviu nu a putut scăpa de curiozitățile adresate.

“Atunci când intervine acea formă de plăcere se pot interpreta lucrurile. În ceea ce privește marketingul, există încercări ale producătorilor, agențiilor, ca serialul să funcționeze. Aceste scheme nu sunt de mine. Dar nu sunt împotrivă dacă ceva real se întâmplă.”, a spus, potrivit anabelmagazine.com.

În articolul

Cine este Nik Xhelilaj, actorul care l-a înlocuit pe Halil Ibrahim Ceyhan în Moștenirea. Află detalii despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x