Cine este Sofía Telch, fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch. Tânăra nu își dorește expunere mediatică

Publicat pe 30.06.2022 la 16:15 Actualizat pe 30.06.2022 la 16:48

Sofía Telch este fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch. Cu toate că tânăra nu își dorește expunere mediatică, numele ei continuă să apară pe rețelele sociale. Cine este tânăra.

Ninel Conde poartă o rochie cu paiete și are părul prins într-un coc

Ninel Conde

Getty Images

Ninel Conde este recunoscută pentru viața sa amoroasă extrem de tumultoasă. De-a lungul timpului s-a căsătorit de trei ori, însă de fiecare dată relațiile sale au rezultat cu despărțiri. Cu toate acestea, a reușit să devină mămică de două ori, prima dată în 1997 atunci când a dat naștere unei fetițe pe care a botezat-o Sofía și în 2014 atunci când a dat naștere unui băiețel pe nume Emmanuel.

Cine este Sofía Telch, fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch

Sofía Telch este fiica în vârstă de 25 de ani a lui Ninel Conde și a lui Ari Telch. Tânăra nu și-a dorit expunere mediatică încă de când era doar o copil și nici în prezent lucrurile nu s-au schimbat prea multe. Cu toate acestea, numele său este pe buzele tuturor, asta pentru că mama sa celebră nu poate fi trecută cu privirea, atât de jurnaliști, cât și de către fani.

Tânăra nu a dorit niciodată să urmeze cariera artistică a părinților săi, ba mai mult, și-a dorit întotdeauna să rămână într-un con de umbră. Se pare că Sofía Telch se află în plină dispută cu mama sa celebră, însă nu dorește să ofere nicio declarație oficială la momentul actual. Cu toate acestea, conform Trome.pe. o prietenă de-a tinerei a menționat faptul că Ninel Conde nu ar aproba viața pe care Sofía o duce la momentul actual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mauricio Islas are o fiică în vârstă de 20 de ani. Camila Islas îi seamănă leit tatălui său celebru

De asemenea, aceasta este dezamăgită de viața publică a mamei sale și la momentul actual se află într-o stare de rebeliune contra acesteia. Născută pe 7 mai 1997, Sofía Telch este fructul iubirii dintre Ninel Conde și Ari Telch. Cei doi s-au căsătorit în 1996, însă la doar doi ani s-au despărțit. În ciuda celebrității mamei sale, chiar din timpul adolescenței tânăra a încercat să se mențină departe de ochii curioșilor. În 2014, tânăra a locuit alături de tatăl său, Ari Telch, însă acest lucru a creat o altă ceartă între mamă și fiică.

Viața personală a faimoasei Ninel Conde de-a lungul timpului

La momentul actual, tânăra în vârstă de 25 de ani locuiește în SUA, acolo unde lucrează în cadrul unei companii de PR. Se pare că pe contul personal de Instagram, acolo unde avea peste 84 de milioane de urmăritori, a mai rămas o singură fotografie a tinerei.

Odată ce Ninel Conde a călătorit în SUA pentru filmările telenovelei “Tu cara me suena”, aceasta a oferit câteva declarații referitoare la viața pe care se presupune că o trăiește fiica ei.

Citește și: Mario Cimarro și iubita lui. Tânăra seamănă cu partenera lui din “Jurământul”, Danna Garcia

“Nu aș numi-o polemică, aș numi-o infamie, dar Dumnezeu este mare și mă iubește pe mine și familia mea și o să fiu atentă doar la lucrurile pozitive.”, a declarat Ninel Conde. Ulterior, aceasta a subliniat că va fi întotdeauna alături de fiica sa, indiferent de circumstanțe.

“Sunt mândră de fiica mea și mereu o să-i iau apărarea. N-o să fiu atentă niciodată la critici înainte de a fi atentă la ea. O să o sprijin întotdeauna, dar voi știți că ea nu preferă acest mediu artistic.”, a menționat Ninel Conde.

În articolul

Cine este Sofía Telch, fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch. Tânăra nu își dorește expunere mediatică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x