Claudia Álvarez a ajuns de urgență pe patul de spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița în prezent

Publicat pe 28.02.2024 la 09:57 Actualizat pe 28.02.2024 la 10:27

Claudia Álvarez a publicat în mediul online un filmuleț în care și-a anunțat fanii că se află pe patul de spital. Ce se întâmplă în prezent cu vedeta de televiziune.

actrița poartă părul lung, desprins și zâmbește

Claudia Álvarez a ajuns de urgență pe patul de spital

Profimedia Images

Ultima apariție a faimoasei actrițe Claudia Alvarez a fost într-o telenovelă realizată în 2022 numită Mi camino es amarte. Cu toate că a avut o participare specială, s-a făcut încă o dată remarcată. În prezent acuză o stare de sănătate precară, motiv pentru care și-a îngrijorat fanii din mediul online.

Claudia Álvarez a ajuns de urgență pe patul de spital

La doi ani de la ultima sa apariție într-o telenovelă, actrila a filmat pentru pelicula Un buen divorcio, acolo unde joacă rolul de protagonistă Esmeralda Pimentel. Pe covorul roșu a acuzat o stare de sănătate destul de delicată. Soția lui Billy Rovzar a punctat că după ce s-a prezentat în fața jurnaliștilor a acuzat simptome puternice și a vomitat în repetate rânduri. A fost nevoită să fie internată de urgență, însă le-a oferit fanilor mai multe detalii despre starea de sănătate, arată univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“După o seară glamour mă aflu pe patul de spital. M-am simțit foarte rău, am vomitat de 12 ori. După ce am fost pe covorul roșu m-am simțit foarte rău.”, a indicat vedeta. A specificat că stările de rău au împiedicat-o să comunice cu cei care s-au aflat în cadrul evenimentului, telenovelă la care a lucrat alături de soțul său.

Citește și: Claudia Álvarez este rezervată în ceea ce privește viața de familie. Motivul pentru care nu împărtășește cu fanii din mediul online imagini ale gemenilor Clío și Billy

“Nu puteam să mă abțin, să vorbesc cu nimeni, am vomitat, am vomitat. Am ajuns acasă și n-am dormit nicio secundă. E patru dimineața și am vomitat, am vomitat încontinuu.”, a dezvăluit actrița care s-a arătat vizibil afectată de ceea ce s-a întâmplat. După ce a ridicat semne de întrebare în rânduri internauților, a mărturisit că ea însăși s-a speriat, dat fiind faptul că este nevoită să-și îndeplinească misiunea profesională la sfârșitul lunii februarie.

“Astăzi ar fi trebuit să filme în Durango. Sunt încă în spital. Sunt pe punctul de a pleca, dar mi-au spus că e ceva viral.”, a indicat vedeta de telenovele.

Claudia Álvarez a luat o decizie drastică în ceea ce privește creșterea copiilor. Care este motivul îngrijorării

A punctat că tot ceea ce realizează în prezent este exclusiv pentru micuții săi, chiar dacă a primit în repetate rânduri mai multe critici în mediul online. Are trei copii alături de Billy Rovzar cu care a apărut în mediul online de nenumărate ori. Chiar dacă până acum și-a expus copiii pe rețelele sociale, a decis să schimbe strategia.

Citește și: Claudia Álvarez a revenit la silueta care a consacrat-o. Vedeta a dat naștere gemenilor în urmă cu un an

“Nu, nu veți mai vedea nimic în legătură cu fețele lor pentru că deja am luat această decizie. Nu voi mai urca nicio fotografie cu cei trei copii. Fotografiile care sunt deja pe rețelele mele, deja sunt acolo, nu o să le șterg. Ei o să crească, o să se schimbe.”, a indicat.

Claudia Álvarez s-a născut pe 6 octombrie 1981 în Mexic și este căsătorită cu Billy Rovzar din 2016. A jucat în telenovele precum Vencer el desamor între 2020 și 2021, Simplemente Maria între 2015 și 2016, En tierras salvajez în 2017 și altele. Pe lângă aparițiile în producții de succes, a fost și model și prezentatoare în cadrul mai multor show-uri din țara natală.

În articolul

Claudia Álvarez a ajuns de urgență pe patul de spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x