Claudia Álvarez a revenit la silueta care a consacrat-o. Vedeta a dat naștere gemenilor în urmă cu un an

Publicat pe 20.01.2023 la 10:44 Actualizat pe 20.01.2023 la 11:19

Claudia Álvarez a revenit la silueta care a consacrat-o. Vedeta a dat naștere gemenilor în urmă cu un an și de atunci a ținut să aibă o viață sănătoasă și o dietă echilibrată.

Claudia Álvarez poartă o bluză neagră cu decolteu și are cozi împletite

Claudia Álvarez a revenit la silueta care a consacrat-o

Profimedia Images

La două luni de când a devenit mămică de gemeni, Claudia Alvarez a decis să-și reia viața fit și să păstreze o dietă echilibrată. În prezent, micuții Clio și Billy au împlinit 1 an, iar mama lor celebră se numără printre cele mai apreciate actrițe de telenovele.

Claudia Álvarez a revenit la silueta care a consacrat-o

Sfârșitului anului 2022 a surprins-o pe Claudia Alvarez într-o călătorie relaxantă alături de familie. Alături de soț și copii, aceasta s-a fotografiată la plajă, în bikini și costume de baie complete. La prima vedere, actrița nu pare a avea mari modificări în ceea ce privește fizicul său. Cu toate acestea, munca pe care a depus-o de-a lungul timpului a rămas impregnată în timp. În octombrie 2022, vedeta din “Simplemente Maria” a început un regim alimentar și exerciții fizice pentru a-și recăpăta silueta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de preparatorul fizic Jorge Valverde ce a lucrat cu alți faimoși precum Belinda, Thalia, Danna Paola, J Balvin și familia Montaner, a început un parcurs extraordinar ce continuă și astăzi. Claudia Alvarez a vorbit despre sprijinul necondiționat pe care îl are întotdeauna din partea antrenorului său Juan Pablo Jimenez. Cu sprijinul celor doi profesioniști și a unei discipline de fier, vedeta a reușit să-și transforme corpul în doar 10 săptămâni. Într-una dintre fotografiile postate pe pagina personală de Instagram, aceasta le-a arătat fanilor cum arăta la începutul procesului și cum arată acum.

Citește și: Claudia Álvarez și Grettell Valdez, momente emoționante împreună. Cum au petrecut cele două alături de copii

“Admirație și inspirație totală. Ești un exemplu de dăruire. Îți mulțumesc pentru că ai avut încredere în mine și m-ai alăturat echipei.”, a declarat Juan Pablo Jimenez. În tot mai multe postări din mediul online, fanii au rugat-o să-și împărtășească dietele și exercițiile pe care le aplică în fiecare zi. Cu toate că nu a subliniat specific planul său de fitness, a distribuit câteva rețete pe care le prepară, dar și sesiuni de exerciții.

Claudia Álvarez și Billy Rovzar și-au sărbătorit gemenii

Cu o reuniune intimă în propria casă, îndrăgostiții le-au cântat gemenilor pentru prima oară cântecul “Las mananitas”. Clio și Billy au venit pe lume în data de 15 ianuarie 2022 și Kira a devenit surioara mai mare a celor doi. Încă de la început, Claudia Álvarez a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online mai multe fotografii și filmulețe. Micuții au venit pe lume prematur, însă acum cei doi sunt sănătoși și plini de viață.

Citește și: Claudia Álvarez a postat prima fotografie cu chipurile gemenilor. Cum arată micuții

Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, a postat până acum peste 3 mii de fotografii și filmulețe. La scurt timp după ce și-a sărbătorit micuții, vedeta a postat o serie de întrebări și răspunsuri pe pagina sa și a dezvăluit că băiețelul este fără îndoială cel mai energic. Fernanda Gamboa, fosta soție a producătorului este nașa unuia dintre copii.

La petrecere a fost prezentă și Barbara Mori, iubita lui Fernando Rovzar, fratele lui Billy. Protagonista din “Rubi” s-a arătat foarte drăgăstoasă cu cei mici. De asemenea, Max și Alexandra, copiii mai mari ai lui Billy s-au alăturat evenimentului. Se pare că pentru Claudia Alvarez, petrecerile dedicate copiilor au devenit o specialitate.

În articolul

Claudia Álvarez a revenit la silueta care a consacrat-o. Vedeta a dat naștere gemenilor în urmă cu un an

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x