Cristina Ciobănașu și-a împărtășit gândurile pe Instagram. Ce a povestit actrița din Adela despre experiența la Sighișoara

Publicat pe 09.11.2021 la 14:48 Actualizat pe 09.11.2021 la 17:53

Cristina Ciobănașu a împărtășit gândurile sale pe Instagram. Actrița din serialul Adela a vorbit despre experiența pe care a trăit o la Sighișoara, după ce în weekend a filmat pentru cel de-al treilea sezon.

Criss, așa cum îi spun prietenii, a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a vorbit despre experiența trăită în Cetatea Medievală.

Cristina Ciobănașu, despre experiența trăită la Sighișoara

Se pare că este un loc de suflet pentru Cristina Ciobănașu, care a vorbit cu multă emoție despre clipele pe care le trăit în timpul filmărilor. Mulți admiratori de-ai săi i-au împărtășit gândul iar mesajul său i-a cuprins în poveste.

Citește și: Cristina Ciobănașu a îmbrăcat o rochie verde, mulată și fanii nu au putut trece cu vederea peste apariția sa

“Sighișoara mi-a trezit o grămadă de amintiri, de emoții... acum 9 ani m-am plimbat pentru prima oară pe străzile astea... zilele au trecut, noi ne-am schimbat, însă ce s-a schimbat este faptul că am ajuns de fiecare dată în acest oraș superb datorită meseriei pe care mi-am ales-o”, a scris Cristina Ciobănașu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii i-au lăsat numeroase comentarii: "Cele mai frumoase amintiri din Sighișoara", "Te iubesc enorm", "Ești superbă, iar locul este excepțional".

Pentru cei care încă nu au aflat, actorii din Adela au dat startul filmărilor pentru sezonul 3 și filmează cu spor pentru noile momente ce urmează să aducă și mai multă claritate în povestea Adelei.

Citește și: Oana Moșneagu are un frate, însă nu multă lume știe acest detaliu. Ce a declarat vedeta despre el

Au început filmările pentru sezonul 3, Adela

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor.

Citește și: Cum a ajuns Vlad Gherman să urmeze cariera de actor. Momentul care i-a schimbat traiectoria vieții, când era mic

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului, potrivit a1.ro.

În articolul

Cristina Ciobănașu și-a împărtășit gândurile pe Instagram. Ce a povestit actrița din Adela despre experiența la Sighișoara

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x