Cristina Ciobănașu a plecat într-o minivacanță de vis. Ce destinație a ales pentru relaxare

Publicat pe 11.10.2021 la 16:46 Actualizat pe 13.10.2021 la 17:44

Cristina Ciobănașu a plecat într-o minivacanță la sfârșitul săptămânii trecute. Actrița din Adela, alături de actualul său iubit s-au relaxat într-un loc de vis din Italia. Imagini din destinația superbă.

Actrița a anunțat săptămâna trecută că va pleca în weekend din București pentru a se desprinde de agitația orașului. Criss a fost discretă cu minivacanța, însă a postat totuși o imagine cu marea, spre bucuria celor care o urmăresc și au fost curioși de escapada sa.

Unde a plecat Cristina Ciobănașu în vacanță

Însoțită de iubitul său, aceasta s-a bucurat de câteva ore de liniște în Pesaro, un oraș de pe coasta Adriaticii italiene. Cei doi au pus poze din același loc pe paginile lor de Instagram, chiar dacă fanii își doreau să îi vadă împreună, cei doi s-au rezumat la a le arăta locurile frumoase.

Cristina Ciobănaşu, interpreta Liviei Drăghici, a ales ca destinaţie pentru mica sa vacanță un loc cu foarte mare însemnătate.

Pesaro se află lângă marea Piazza del Popolo, Casa Rossini, care este locul de naștere al compozitorului de operă din secolul al XIX-lea Gioachino Rossini și oferă printuri, partituri și afișaje multimedia. Muzeele Civice din Palatul Mosca adăpostesc picturi renascentiste și o mare colecție de ceramică. Nord-vest, Parcul Natural Muntele San Bartolo are trasee și vederi panoramice ale Mării Adriatice.

Superba actriță, alături de iubitul ei Andrei Mureșanu au petrecut clipe de vis împreună. Bărbatul a postat și el o serie de fotografii pe Insta Story cu locurile pe care le-a vizitat alături de actriță.

Citește și: Care este meseria iubitului Cristinei Ciobănașu

Cristina Ciobănașu, fericită ân noua sa relație

Cristina Ciobănașu s-a afișat cu actualul său iubit, după ce Vlad Gherman a confiramt public relația sa de iubire cu alt băiat.

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în multe producții marca Antena 1, și-a refăcut viața după despărțirea de Vlad Gherman.

Aceasta s-a fotografiat în brațele iubitului său și a postat o serie de imagini de la plimbare.

Cristina Ciobănașu nu s-a mai ferit de ochii lumii și-a s-a fotografiat în brațele iubitului său. Îndrăgita actriță pare foarte fericită și zâmbește din suflet. Aceasta a ieșit la plimbare cu cățelul și alături de iubitul său.

Citește și: Vlad Gherman a confirmat noua relație de iubire a Cristinei Ciobănașu cu alt băiat. Actorul: "Mă bucur enorm că a reușit"

Criss a împărtășit cu fanii săi imaginile, iar aceștia au putut vedea nu doar îmbrățișarea cu actualul său iubit, ci și o poză cu el pe care actrița a urcat-o pe Insta Story. Multe detalii despre băiat nu se cunosc și asta pentru că cei doi vor să mențină discreția.

Însă, am aflat că pe iubitul Cristinei îl cheamă Mureșan Alexandru. Vezi imaginile AICI.

În articolul

Cristina Ciobănașu a plecat într-o minivacanță de vis. Ce destinație a ales pentru relaxare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x