Cristina Ciobănașu a revenit la cântat! Actrița impresionează cu talentul vocal. Cum a interpretat

Publicat pe 23.06.2022 la 18:02 Actualizat pe 23.06.2022 la 18:14

Cristina Ciobănașu impresionează cu talentul său vocal! Actrița a revenit la vechea sa pasiune, prin intermediul căreia publicul a cunoscut-o. Vedeta care a cucerit adolescenții cu trupa LaLa Band cântă ca o privighetoare.

Cristina Ciobănașu

TV Happy

Actrița din serialul Adela a impresionat în social media cu vocea sa. Criss, așa cum îi spun prietenii, și-a făcut curajul și a început să cânte din nou în fața publicului, după ani în care doar actoria a fost în prim plan.

Ea s-a făcut remarcată încă de când era adolescentă prin intermediul trupei LaLa Band, care a cucerit miile de tineri pe atunci. Ea împreună cu colegii de scenă adunat o mulțime de oameni la concerte și impresionat cu dansul și talentul vocal. Ei reușeau să aducă în fața tuturor un show complet: voce carismă și mișcări unice de dans.

Cristina Ciobănașu a revenit la vechea sa pasiune: muzica

Criss a mărturisit în urmă cu câteva luni că și-a făcut curajul, la insistențele unei prietene, să cânte într-un pub, care organiza seri de karaoke. Atunci, imaginile au fost postate în social media și Criss impresiona cu vocea sa.

Acum, alături de sora lui Vlad Gherman, Alexandra, a făcut cover la o melodie extrem de cunoscută, cântată de Ariana Grande și a făcut spectacol!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cristina Ciobănașu și iubitul au avut parte de o cină romantică împreună. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți discreți

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină).

Citește și: Cristina Ciobănașu se reapucă de sport pentru a reveni la silueta de altădată: “Mă apucă frica de costumul de baie”

Criss a dovedit de-a lungul anilor că destinul a făcut cea mai bună alegere, ea fiind un exemplu pentru oamenii de pretutindeni: talentată, ambițioasă și muncitoare. Și-a urmărit cu îndârjire visul și a luptat să fie mereu pe măsura așteptărilor, iar ei i-a ieșit mai sus decât oricine își imagina.

În articolul

Cristina Ciobănașu a revenit la cântat! Actrița impresionează cu talentul vocal. Cum a interpretat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x