Cristina Ciobănașu, actrița din serialul Adela, a făcut publică o imagine alături de iubitul său Alexandru, după o perioadă în care fanii nu i-au mai văzut. Cât de frumoși sunt împreună

Publicat pe 23.03.2022 la 19:30 Actualizat pe 23.03.2022 la 19:35

Cristina Ciobănașu, actrița din Adela, și-a surprins comunitatea de admiratori de pe Instagram cu o imagine în care apare alături de partenerul său. După o lungă perioadă în care nu a mai fost văzută în astfel de ipostaze, actrița revine în forță și bucură inimile fanilor, care o văd fericită în brațele iubitului ei, Alexandru.

Cristina Ciobănașu

Actrița din Adela radiază alături de iubitul ei Alexandru și deși au profesii diferite, cei doi par să se înțeleagă de minune, ba chiar săs e completeze. Alexandru are o viață discretă, este medic stomatolog și preferă să păstreze cât mai mult discreția în ceea ce privește relația sa de cuplu, dar și viața sa personală, lăsându-i Cristinei rolul de persoană publică.

Cum s-a fotografiat Cristina Ciobănașu alături de iubitul ei, Alexandru

Cu toate acestea, cei doi nu ezită să facă publice imagini din momentele de tandrețe sau pur și simplu cu diferite activități care îi fac fericiți. Cei doi sunt conștienți de faptul că actrița, persoană publică fiind, este urmărită de un număr uriaș de oameni, care își doresc să afle mereu detalii din viața sa.

Citește și: Cristina Ciobănașu, apariție rară în brațele iubitului său Alexandru Mureșan. Cum a fost surprinsă actrița din serialul Adela

Actrița păstrează permanent legătura cu fanii săi din mediul online și zi de zi postează imagini și videoclipuri fie de la filmări, fie din timpul său liber. Însă în ultima perioadă nu a mai postat atât de des poze cu partenerul său, lucru care i-a pus pe gânduri pe fani.

Citește și: Cum a fost surprinsă Cristina Ciobănașu pe platoul de filmare a serialului Adela. Cum a decurs o zi întreagă de muncă pentru actriță

Însă, de curând, acesta a făcut deliciul admiratorilor și a publicat o imagine alături de iubitul său, lucru care a bucurat întreaga comunitate. Actrița este foarte fericită și plină de viață, așa cum au cunoscut-o fanii încă de la începuturile sale în televiziune.

Citește și: Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Băiatul este o prezență discretă și seamănă leit cu actrița

Actrița din Adela este extrem de delicată și discretă în relația cu publicul vizavi de povestea de iubire pe care o trăiește alături de Alexandru Mureșan. Acesta posteză rar imagini alături de el, chiar dacă fanii știu că cei doi petrec mai mult timp împreună decât arată actrița pe rețelele de socializare.

Tineri, speciali și plini de iubire, așa sunt Cristina Ciobănașu și iubitul său, iar aceste aspecte se văd și se simt dincolo de ecrane. Chiar dacă imaginile cu momentele lor speciale sunt puține, fanii se bucură și de clipele scurte în care actrița postează imagini alături de partenerul său.

În articolul

Cristina Ciobănașu, actrița din serialul Adela, a făcut publică o imagine alături de iubitul său Alexandru, după o perioadă în care fanii nu i-au mai văzut. Cât de frumoși sunt împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x