Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Băiatul este o prezență discretă și seamănă leit cu actrița

Publicat pe 23.12.2021 la 09:36 Actualizat pe 23.12.2021 la 09:45

Toată lumea o știe pe Cristina Ciobănașu, însă puțini știu cum arată fratele său. Actrița a fost deseori discretă față de viața de familie, dar a mai împărtășit imagini și fotografii cu momentele pe care le trăiește alături de cei mai apropiați oameni, însă fanii au înțeles că ea este extrem de apropiată de fratele Tudor.

Criss, așa cum îi spun prietenii, s-a fotografiat de curând alături de Tudor Ciobănașu fratele ei, care îi este tot timpul mâna dreaptă.

Fani știu deja că actrița este extrem de atașată de familia ei din Botoșani. Mama sa lucrează de mult timp în străinătate și a existat o perioadă în care cele două, timp de doi ani de zile, nu s-au văzut deloc. În schimb, fratele ei a fost mereu aproape.

Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Băiatul seamănă leit cu actrița și îi este aproape în orice moment

Tudor este un băiat apropiat de vârsta Cristinei, care îi seamănă leit. Cei doi sunt ca două picături de apă, bamai mult acesta este extrem de atent cu sora sa și îi este alături în toate circumstanțele.

Cristina nu ezită să împărtășească momentele frumoase pe care le petrece alături de fratele său, cu admiratorii săi de pe Instagram.

Citește și: Cristina Ciobănașu a revenit în București, după câteva zile de absență. Unde a fost actrița

Tudor ei nu are aceeași pasiune ca sora sa, de aceea el nu este cunoscut în lumea filmului, dar nici în lumea online-ului, preferând o viață discretă. Acesta se implică discret în schimb, în tot ceea ce face Criss și o susține necondiționat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cristina Ciobănașu, surprinsă în brațele iubitul ei. Ipostaza romantică alături de partenerul său a pus fanii pe jar

Tudor Ciobănașu i-a făcut surorii sale, Cristina Ciobănașu, o surpriză

Actrița din Adela se bucură de aprecierea prietenilor din jurul ei, a familiei, dar și a colegilor de platou. Aceasta este de fiecare dată în centrul atenției și se poate mândri cu succesul pe care îl are pe plan național.

De curând, Criss a împărtășit cu prietenii ei virtuali un moment care a făcut-o fericită. Aceasta a primit un buchet de flori de la fratele ei.

Nu doar prietenii și cei din jurul apreciază, dar mai ales familie care o iubește și o susține atât de mult, dovadă fiind chiar gestul fratelui său da a o bucura pe actriță fără a aștepta un motiv: "Hai maaah ce drăguț... Buchețel de la frățior", a scris actrița.

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Cristina Ciobănașu și cine i-a făcut surpriza. Actrița a postat imediat imaginile

În articolul

Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Băiatul este o prezență discretă și seamănă leit cu actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x