Cristina Ciobănașu își serbează ziua de naștere. Actrița a primit nenumărate mesaje din partea fanilor

Publicat pe 24.09.2021 la 13:11 Actualizat pe 24.09.2021 la 16:38

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, își serbează astăzi ziua de naștere. Tânăra reușește să fie o prezență constantă în viața fanilor ei, asta pentru că toți o iubesc și sunt dornici să afle cât mai multe lucruri din viața ei.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză albă și are părul desprins

Cristina Ciobănașu își serbează ziua de naștere

Instagram

Cristina Veronica Ciobănașu sau Criss cum o știu mai bine toți fanii ei, s-a născut la 24 septembrie 1996 în Vorona, Botoșani. Tânăra a reușit să își facă simțită prezența pe micile ecrane, dar și pe scenele importante din țară, datorită talentului ei, dar și determinării de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Chiar dacă și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă, aceasta a putut să facă față atât școlii, cât și programului de pe platourile de filmare, acolo unde a petrecut foarte mult timp din viață. Tânăra a făcut parte din grupul “Lala Band”, formație care a făcut furori la vremea respectivă.

Cristina Ciobănașu își serbează astăzi ziua de naștere și cu această ocazie a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, acolo unde a și primit foarte multe mesaje din partea fanilor care au îndrăgit-o încă de la primele apariții ale acesteia.

Cristina Ciobănașu își serbează ziua de naștere

Cristina Ciobănașu își serbează ziua de naștere într-un mod inedit, astfel că tânăra actriță a postat un mesaj mai mult decât interesant pe contul personal de Instagram, acolo unde apare alături de Alecsandru Dunaev.

“Cum am primit grămezi de mesaje de la voi cu urări pentru ziua mea, vreau să vă mulțumesc tare mult și cu aceasta ocazie să menționez că atât ziua mea cât și ziua lui @alecsandrudunaev este pe 24 septembrie, însă ne bucurăm tare mult că primim mesaje cu “la mulți ani!” de câteva zile încoace. Ne dă senzația că o ținem într-o sărbătoare continuă Apreciem tare mult că vă gândiți la noi! Și sperăm să nu se epuizeze urările până de ziua noastră Glumesc… vă îmbrățișez tare pe toți! ️

Încă o dată, mulțumim @maramuraromania pentru delicioasele torturi pe care le-am savurat alături de colegii noștri ieri pe platoul de filmare al serialului Adela.”, a scris Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu a dorit astfel să-i ureze un sincer “La mulți ani” și colegului ei de platou, cel pe care fanii îl iubesc de asemenea. Cei doi reușesc să se înțeleagă foarte bine, atât la filmări cât și în viața reală, acolo unde sunt prieteni foarte buni.

Cristina Ciobănașu surprinde cu ținuta all black

Cristina Ciobănașu interacționează cu fanii din online, acolo unde primește foarte multe mesaje zilnic. Tânăra are 1 milion de urmăritori pe contul personal de Instagram, internauți care nu pot decât să o felicite pentru rolurile pe care le-a interpretat cu succes în toți acești ani.

În ultima postare, Criss se arată mai îndrăzneață ca oricând, semn că a devenit o femeie în toată firea care își dorește să iasă din anonimat. Aceasta poartă o ținută all black formată dintr-o rochie scurtă și poartă platforme care reușesc să scoată din anonimat.

Vedeta are părul desprins și puțin ondulat, ceea ce o ajută în totalitate la realizarea unei ținute demne de sărbătoare. Pe lângă aprecieri din partea internauților, Cristina Ciobănașu a primit și foarte multe mesaje cu ocazia zilei de naștere.

În articolul

Cristina Ciobănașu își serbează ziua de naștere. Actrița a primit nenumărate mesaje din partea fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x