Cristina Ciobănașu și Alexandra Gherman, într-un videoclip care a înduioșat inimile urmăritorilor. Cum se înțeleg cele două în spatele camerelor

Publicat pe 11.11.2021 la 18:18 Actualizat pe 11.11.2021 la 18:31

Cristina Ciobănașu este mereu în prezența Alexandrei Gherman. Cele două lucrează la îndrăgitul proiect CulTour și se bucură de un real succes. Mulți s-au întrebat care este cu adevărat relația lor, după despărțirea actriței de fratele său, Vlad Gherman. Imaginile care fac cât o mie de cuvinte.

Alexandra Gherman și Cristina Ciobănașu s-au filmat de curând când lucrau la proiectul CulTour. Când mulți se întrebau ce relație este între ele de fapt, actrița ales să posteze un videoclip care a demonstrat fanilor că ceea ce văd în fața camerelor este real 100%.

Ce relație este între Alexandra Gherman și Cristina Ciobănașu

Alexandra Gherman a luat-o în brațe pe Criss și a pupat-o pe obraz, iar actrița a încărcat imaginile pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 1.000.000 de oameni.

Momentul a înduioșat inimile fanilor și i-a făcut pe mulți să înțeleagă că cele două au o relație foarte apropiată și fac o treabă excelentă împreună, tocmai pentru că reușesc să se înțeleagă perfect.

Sora cu trei ani mai mare a lui Vlad Gherman. Aceasta are 30 de ani și este producător pentru emisiunea „CulTour” de pe Happy Channel.

Alexandra Gherman, reporter și producător CulTour, discută deseori cu fanii săi pe canalul de Youtube “Crazy Mom”. Acolo îi poate fi urmărită activitatea, iar mulți se bucură de ceea ce reușește să facă.

Citește și: Alexandra Gherman, sora lui Vlad Gherman, vorbește pentru prima dată despre divorț. Cum a reușit să treacă peste și ce i-a spus fetiței sale

Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar a avut și momente delicate în viața sa. Alexandra Gherman, sora lui Vlad Gherman, a vorbit pentru prima dată despre divorțul prin care a trecut în urmă cu doi ani.

La vârsta de 28 de ani, Alexandra a decis să rupă “lanțul” relației care nu îi mai aducea fericire și să înceapă o viață nouă. Momentul nu a fost unul ușor și asta pentru că era vorba și de un copil la mijloc.

Tânăra discută deschis despre momentul în care a luat decizia de a pune capăt unei relații “toxice” pe care o avea cu tatăl copilului ei.

“Aveam 28 de ani când am divorțat după o căsnici de cinci (n.r ani) și o relație de 11. Fetița mea avea cinci ani. Da, ați ghicit, m-am căsătorit după ce am rămas gravidă și cert e că nu mi-a fost deloc ușor să iau decizia de a divorța. De fapt, a fost ce mai grea și cea mai bună decizie pe care am luat-o vrodată”, spune Alexandra.

Desigur, decizia a fost luată la un moment dat, iar acum, uitându-se în urmă, consideră că a luat cea mai bună decizie din viața sa.

Separarea de bărbatul alături de care a trăit vreme de 15 ani a fost îngreunată de prezența diafană a fetiței lor, Sofia, pentru care își doreau să nu simtă lipsa vreunuia dintre ei.

În articolul

Cristina Ciobănașu și Alexandra Gherman, într-un videoclip care a înduioșat inimile urmăritorilor. Cum se înțeleg cele două în spatele camerelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x