Cristina Ciobănașu și iubitul au avut parte de o cină romantică împreună. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți discreți

Publicat pe 25.05.2022 la 17:51 Actualizat pe 25.05.2022 la 18:00

Cristina Ciobănașu și partenerul său, Alexandru Mureșan, au avut parte de o cină romantică într-un restaurant de sushi din Capitală. Cum a fost surprinsă actrița din Adela de iubitul său.

Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un tânăr stomatolog, alături de care a decis să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor. Doar puține imagini din intimitatea cuplului sunt disponibile pentru fani.

Cum a fost surprinsă Cristina Ciobănașu de partenerul său la restaurant

Actrița este cea care deseori mai pune câte o imagine alături de iubitul ei sau care să descrie timpul petrecut împreună alături de el. Chiar de curând, după un antrenament intens la sală, Cristina Ciobănașu a ieșit în oraș cu iubitul ei și nu a ezitat să împărtășească fanilor momentele drăguțe.

Cei doi au luat masa la un restaurant de sushi, acolo unde s-au putut bucura de intimitate și de gustul fabulos al preparatelor. Alexandru Mureșan a fotografiat-o pe Criss și a urcat imaginea pe profilul său, iar actrița a făcut-o publică pe contul ei.

Actrița din serialul Adela, care a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă, datorită poveștii sale de viață și a talentului său, a făcut publică o imagine alături de actualul său partener de viață, Alexandru Mureșan.

De la un timp, cei doi nu au mai apărut împreună, în fotografii, pe rețelele de socializare, iar fanii au fost puși pe gânduri. Cei doi, însă, demonstrează că au o relație unită și petrec, de fapt, foarte mult timp împreună, chiar dacă nu afișează asta în mediul online.

Actrița din Adela radiază alături de iubitul ei Alexandru și deși au profesii diferite, cei doi par să se înțeleagă de minune, ba chiar să se completeze reciproc.
Alexandru are o viață discretă, este medic stomatolog și preferă să păstreze cât mai mult discreția în ceea ce privește relația sa de cuplu, dar și viața sa personală, lăsându-i Cristinei rolul de persoană publică.

În articolul

Cristina Ciobănașu și iubitul au avut parte de o cină romantică împreună. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți discreți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x