Cristina Ciobănașu și-a schimbat radical look-ul și a revenit la nuanța ginger, cu tonuri de roșcat, care a consacrat-o. Cum arată acum

Publicat pe 20.10.2022 la 17:57 Actualizat pe 20.10.2022 la 18:02

Cristina Ciobănașu, actrița din Adela, a apelat la o schimbare radicală de look după ce a încheiat celebrul proiect de la Antena 1. Îndrăgita vedetă a revenit la culoarea părului de odinioară care a consacrat-o în lumea cinematografiei, portocaliu aprins! Cum arată acum Criss.

Cristina Ciobănașu

Instagram

Cristina Ciobănașu a trecut printr-o serie de schimbări de-a lungul timpului. O lungă perioadă ea și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale magnetice, iar când a făcut schimbarea către portocaliu aprins la păr a fost uimitor pentru toată lumea.

Vreme îndelungată ea a purtat aceeași culoare, până când a renunțat și s-a afișat în fața fanilor naturală, așa cum a lăsat-o mama natură, blondă ca un spic de grâu. Așa a intrat și în pielea personajului Livia, din serialul Adela, o tânără nonconformistă, care știe să se impună în fața familiei și a celor din jurul său.

Cristina Ciobănașu s-a vopsit! Acesta a apelat la o schimbare drastică de look. Cum arată nuanța ginger, cu tonuri de roșcat

Criss arată cu totul diferit acum! Tânăra actriță strălucește în fața aparatului de fotografiat cu noul său look! Actrița a publicat o serie de fotografii în care apare cu părul în nuanțe de ginger, cu tonuri de roșcat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cristina Ciobănașu a lipsit din online din cauza unor situații delicate: “Nu prea am fost bine”. Ce a pățit actrița

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, care a devenit celebră în urmă cu 10 ani, moment în care a adus la viață unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul „Pariu cu viața”. Acolo l-a cunoscut și pe Vlad Gherman, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat la începutul acestui an.

Parcursul său profesional este unul plin de culoare, ea fiind cunoscută încă de mică în calitate de actriță. Ea s-a făcut remarcată prin intermediul serialul TV și a continuat să fie un star în ochii oamenilor de acasă. Deși părea că profesional a atins cele mai mari înălțimi, iată că ea a mai bifat o reușită pe care a ținut să o împărtășească fanilor săi.

Actrița a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare, că după o perioadă dificilă a reușit să încheie și ultimul stadiu în pregătirea profesională, ea a reușit să susțină ultima probă pentru absolvirea studiilor superioare.

“Oficial am susținut și ultima probă a procesului de obținere a diplomei de absolvire a studiilor superioare. Yeeey! Mi-a luat ceva, dar, hei, niciodată nu e prea târziu, nu? Da, a fost o perioadă încărcată, cu de toate”, a spus actrița.

Citește și: Cristina Ciobănașu își petrece vacanța alături de familie. Cum arată camera în care se relaxează vedeta

În articolul

Cristina Ciobănașu și-a schimbat radical look-ul și a revenit la nuanța ginger, cu tonuri de roșcat, care a consacrat-o. Cum arată acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x