CulTour 2022: Happy Blitz cu Răzvan Fodor. Cum a răspuns actorul celor mai arzătoare curiozități

Publicat pe 20.04.2022 la 14:23 Actualizat pe 20.04.2022 la 17:49

Răzvan Fodor a răspuns provocării Happy Blitz și s-a lăsat descoperit așa cum puține lume l-a văzut până acum. Ce au aflat fanii.

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. A fost pe rând cântăreț, prezentator și actor, iar acum face parte din distribuția serialului “Adela”. De-a lungul timpului a fost apreciat pentru seriozitatea de care a dat dovadă atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Acesta a venit în cadrul CulTour 2022 pentru a răspunde celor mai arzătoare întrebări adresate chiar de către colegul și prietenul său Vlad Gherman.

Happy Blitz cu Răzvan Fodor, actor în serialul “Adela”

Răzvan Fodor obișnuiește să bea o singură cafea pe zi, iar aceea este întotdeauna preparată la ibric printr-o modalitate turcească, dar și italienească. După ora 14, actorul cosumă o a doua cafea, în momentele mai tensionate. Cât despre micul-dejun, acesta nu este inclus în ritualul lui Răzvan Fodor decât la sfârșitul de săptămână. Dacă ar fi să consume alimente potrivite pentru această masă a zilei, actorul ar opta pentru ouă ochiuri, bacon și roșii cherry.

Răzvan Fodor recunoaște că este mulțumit pentru că atunci când timpul îi permite, se poate ocupa de treburile casnice amânate.

“Mi-am refăcut gazonul, nu mă așteptam să-l fac atât de repede, în 4-5 ore. Anul trecut nu m-am ocupat de el, am avut un gazon urât.”, a dezvăluit Răzvan Fodor. Acesta este de părere că orice întâmplare ar trebui trăită exact așa cum vine, fără a-i distorsiona traiectoria.

Actorul se descrie ca fiind petrecăreț, fără secrete, dar și decent. Un om de familie, retras, dar și prietenos, acestea sunt calitățile care îl înconjoară de foarte multă vreme pe Răzvan Fodor. De asemenea, actorul nu își impune limite atunci când este posibil și preferă să rămână la fel de transparent în orice fel de situație. Dacă ar fi să se gândească la un singur tabiet pe care prietenii l-ar considera de modă veche, acesta nu ar găsi niciun exemplu.

În materie de gastronomie, Răzvan Fodor spune că este un bucătar de excepție. În timpul liber preferă să gătească ciorbă, carne și paste. Mâncarea sa preferată este antricot de vită cu piper verde.

Răzvan Fodor, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Răzvan Fodor se consideră un gurmand, însă de ceva vreme nu mai poate mânca mucenici. Cu toate că aceste ritualuri au fost întotdeauna ținute ca la carte în copilărie, pe măsură ce timpul a trecut obiceiurile s-au schimbat.

“Ceva s-a dus din tradiție. Când trăiau bunicile, veneau din două părți.”, a spus Răzvan Fodor. Cât despre desert, artistul spune că nu ar renunța niciodată la tiramisu, dar nici la vin.

În articolul

CulTour 2022: Happy Blitz cu Răzvan Fodor. Cum a răspuns actorul celor mai arzătoare curiozități

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x