Cum a apărut Bensu Soral pe internet, după problemele de sănătate. Presa turcă o laudă pentru stilul său vestimentar

Publicat pe 31.05.2024 la 18:33 Actualizat pe 31.05.2024 la 20:01

Bensu Soral este lăudată de presa turcă pentru aparițiile sale. Actrița reușește să obțină ținute impecabile, chiar și când poartă articole inedite.

Bensu Soral este lăudată de presa turcă pentru aparițiile sale. Actrița reușește să obțină ținute impecabile, chiar și când poartă articole inedite.

Antena 1

Bensu Soral reușește să combine articole vestimentare de toate tipurile, iar jurnaliștii din Turcia scriu numai de bine despre aparițiile sale.

Cum a apărut Bensu Soral pe internet, după problemele de sănătate. Presa turcă o laudă pentru stilul său vestimentar

Cunoscută pentru rolul lui Melek Yıldız din serialul turcesc ”İçerde”, Bensu Soral se remarcă ca fiind una dintre cele mai atrăgătoare actrițe de origine turcă.

Cunoscută mai ales pentru că a jucat în ”İçerde”, alături de îndrăgitul turc Çağatay Ulusoy, Bensu și-a început inițial cariera de actriță jucând o varietate de roluri secundare înainte de a obține un rol principal.

Căsătorită din 2018, Bensu, care este sora mai mică a lui Hande Soral, se remarcă datorită stilul său vestimentar, care este foarte apreciat.

De la blugii boyfriend relaxați până la stropii de culoare, Bensu deține o mulțime de piese casual în garderobă și reușește să dea lecții de stil. Sora lui Hande poartă și ținute foarte elegante, care îi pun feminitatea în valoare.

Citește și: Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

Totuși, deși aprecierile curg la fotografiile postate în social media, se pare că în viața privată lucrurile nu merg la fel de bine.

În 2021, relația cu omul de afaceri Hakan Baș trecerea printr-un impas:„Suntem într-un proces sensibil în ceea ce privește căsătoria noastră. Avem nevoie de timp”.

Cuplul Bensu Soral-Hakan Baş, care a depăşit criza din căsnicie, se luptă acum cu probleme de sănătate.

Hakan Baş, care s-a îmbolnăvit brusc şi a fost internat în mai anul trecut, a aflat că are o boală de inimă, iar omul de afaceri a suferit o operaţie gravă. Soral, care a avut zile stresante din cauza problemelor de sănătate ale partenerului, a fost și ea internată în luna mai 2024. Aceasta era bănuită că are o aritmie la inimă, dar nu a dorit să comenteze.

De când s-au căsătorit au existat zvonuri că sunt în pragul divorțului. Soral a spus: "Nu știm de ce apar astfel de zvonuri. Avem o relație foarte drăguță, bună. Sper că nu vor mai exista asemenea vești."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce studii are Bensu Soral

A studiat la liceul İnegöl Anatolian High School din Bursa. În continuare studiază grafică la Facultatea de Arte Frumoase a Universității Marmara.

Și-a început cariera de actriță cu sprijinul surorii sale Hande Soral, care este actriță. Pentru prima dată a apărut pe ecranul televizorului cu serialul de epocă ”Yol Ayrımı” bazat pe romanul cu Engin Altan Düzyatan.

A jucat în serialul pentru tineret „Boynu Bükükler” alături de Çağlar Ertuğrul, Öznur Serçeler. În 2015, a jucat alături de Șükrü Özyıldız, Dilan Çiçek Deniz, Büșra Develi, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Burak Deniz și Melisa Șenolsun în serialul ”Tatlı Küçük Yalancılar”, adaptare a serialului „Pretty Little Liars”. Mai târziu, în 2016, a jucat rolul lui Melek în serialul polițist İçerde, alături de Çağatay Ulusoy.

În 2018 și-a făcut debutul în film în franciza ”Organize İșler 2: Sazan Sarmalı” alături de Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola și Yılmaz Erdoğan.

Citește și: Momentul în care Adamari López a fost pe punctul de a își pune capăt zilelor. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

În articolul

Cum a apărut Bensu Soral pe internet, după problemele de sănătate. Presa turcă o laudă pentru stilul său vestimentar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x