Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

Publicat pe 31.05.2024 la 16:18 Actualizat pe 31.05.2024 la 16:52

Cântăreața Irina Baeva visează să devină mamă, însă Gabriel Soto nu pare convins să ducă rapid relația la nivelul următor. Totuși, actorul nu exclude această posibilitate, cu mențiunea că dorește doar un copil.

Cântăreața Irina Baeva visează să devină mamă, însă Gabriel Soto nu pare convins să ducă rapid relația la nivelul următor. Totuși, actorul nu exclude această posibilitate, cu mențiunea că dorește doar un copil.

Profimediaimages.ro

Gabriel Soto are doi copii dintr-un mariaj eșuat, iar Irina Baeva visează să îi ofere al treilea moștenitor. Iată ce a spus actorul.

Citește și: Cum a apărut în mediul online presupusa amantă a lui William Levy. Samadhi Zendejas e bănuită că a ”intervenit” în mariajul actorului

Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

Irina Baeva dorește să devină mamă alături de logodnicul său, Gabriel Soto. Ea susține că e dispusă să stea departe de lumina reflectoarelor, pentru o vreme, ca să se dedice familiei.

Cântăreața abia așteaptă să devină mamă alături de iubitul ei, Gabriel Soto. Pentru ea, această parte a vieții este atât de importantă încât nu ar exclude o pauză în carieră.

„Adevărul este că sunt fericită, în momentul în care Dumnezeu îmi va da această binecuvântare, voi fi foarte fericită”, a împărtășit ea în cadrul emisiunii Venga la Alegría din 30 mai.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a declarat că, deși planurile sale nu includ să devină mamă „mâine”, nu exclude posibilitatea ca maternitatea să o surprindă într-un viitor „nu foarte îndepărtat”.

„Provin dintr-o familie nu foarte numeroasă, dar mă consider o persoană foarte familistă, am doi nepoți pe care îi iubesc și îi ador și, bineînțeles, mi-ar plăcea să fiu mamă, nu spun mâine, dar în viitor, poate într-un viitor foarte îndepărtat, nu știu, dar după cum îmi va acorda universul”, a spus ea, conform Univision.

Emoționată de ceea ce ar însemna maternitatea în viața ei, Irina Baeva a dezvăluit că nu va ezita să ia o pauză în carieră atunci când va debuta ca mamă.

„Cu siguranță, la un moment dat, când voi lua decizia de a deveni mamă, nu consider că este un lucru rău deloc, nu mă voi grăbi, pentru că este și o etapă de care trebuie să te bucuri, să te bucuri de sarcină, să te bucuri alături de partener, să te bucuri de nașterea copilului, să te bucuri de aceste prime luni, iar apoi sper să mă pot întoarce la muncă și să muncesc din greu”, a spus ea.

Citește și: Diletta Leotta și-a emoționat fanii cu cea mai recentă fotografie în care apare fiica sa. Cât de simpatică e Aria

În cele din urmă, iubita lui Gabriel Soto a dat asigurări că a discutat toate aceste planuri cu actorul, care are deja doi copii din căsătoria cu Geraldine Bazán.

„Bineînțeles că am vorbit mereu despre asta, adevărul este că eu cred că întotdeauna cuplul, cele două persoane, trebuie să meargă în aceeași direcție în privința obiectivelor, scopurilor de a dori să formăm o familie, bineînțeles că am vorbit despre asta și nu va fi mâine, dar în momentul în care noi doi împreună vom lua această decizie, cu siguranță că tu vei fi prima care va afla sau dacă nu, o vei inventa”, a spus ea.

Recent, Gabriel Soto a fost întrebat despre posibilitatea de a deveni tată pentru a treia oară. Actorul a spus că ia în considerare doar încă un copil.

„Ne facem temele, exersăm. Nu mâine, dar vom vedea ce se va întâmpla în viitor", a spus el.

În articolul

Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x