Cum a apărut Jennifer Lopez într-un nou pictorial. Imaginile care au făcut înconjurul internetului

Publicat pe 15.03.2022 la 16:22 Actualizat pe 17.03.2022 la 19:29

Nu mai este un secret pentru nimeni că Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste de la nivel internațional. Aceasta este un star în muzică și pe deasupra impresionează cu forma fizică de invidiat și nu ezită să îmbrace ținute cât mai îndrăznețe care să o avantajeze din toate punctele de vedere.

Jennifer Lopez

Getty

Artista și actrița Jennifer Lopez este una dintre cele mai îndrăgite figuri, ea impresionează cu fiecare apariție și se face remarcată ori de câte ori apare public sau într-un pictorial de vis. De curând, acesta a impresionat cu apariția demnă de laudă într-o ținută cu transparență jucăușă.

JLo a pozat pentru unul dintre cele mai mari branduri internaționale și a ales să poarte lenjerie intimă transparentă. Imaginile au făcut înconjurul internetului în scurt timp, iar ea a fost apreciată de toată lumea pentru felul în care arată la vârsta de 52 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu energie debordantă și o atitudine cum doar la starurile internaționale vezi, JLo schimbă volanele, pentru haine strâmte. Vedeta face furori cu ținuta extrem de îndrăzneață. Silueta ei de invidiat și ipostazele incendiare au pus pe jar imaginația urmăritorilor.

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Jennifer Lopez. Detalii de neratat despre una dintre cele mai mari artiste internaționale

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 52 de ani are un chip asemănător cu al unor femei în floarea tinereții și un trup impecabil. Ea a inspirat milioane de femei cu felul în care arată.

Citește și: Jennifer Lopez și-a promovat noul film "Marry Me" într-o pereche de pantofi creați în România. Cum arată încălțările care au făcut furori

Jennifer Lopez și a început să cânte de la o vârstă fragedă. Ce avere are artista

Vedeta, pe numele său complet Jennifer Lynn Lopez, s-a născut pe data de 24 iulie 1969 în Bronx, din New York City, U.S.A, unul dintre cele mai mari cartiere. Ea și-a croit încă de mică drumul spre succes și visa încă din copilărie să devină artistă.

Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă, dar drumul său s-a intersectat și cu actori de-a lungul timpului. Succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Citește și: Jennifer Lopez, mărturisiri inedite de pe vremea când juca în filmul “Selena”. De ce a suferit vedeta de atacuri de panică

După ce a avut un avânt fantastic, pe la sfârșitul anilor '90 și-a început cariera muzicală. Primul album al lui Jennifer Lopez s-a intitulat "On the 6" și conținea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări, bifând sun debut de excepție.

Succes colosal și o avere estimată la 400.000.000 de dolari și doar în anul 2021 ar fi încasat 43.000.000 de dolari, potrivit agentiadepresamondena. Jennifer Lopez este actrița de origine hispanică plătită cel mai bine din lume, încasând pentru un rol în film peste 15 milioane de dolari.

În articolul

Cum a apărut Jennifer Lopez într-un nou pictorial. Imaginile care au făcut înconjurul internetului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x