Cum a reacționat Vlad Gherman dupa ce a urmarit scenele fierbinți dintre Andreea și Lucian, în serialul Adela, difuzat joi, de la 20:30

Publicat pe 18.03.2022 la 16:25 Actualizat pe 18.03.2022 la 17:25

Cum a reacționat Vlad Gherman când a văzut-o pe partenera lui în brațele colegului de platou. Totul a fost făcut public în mediul online. Fanii au fost surprinși.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Antena 1/ Adela

Joi seara, de la 20:30, au fost difuzate noi episoade din serialul Adela, prilej care a dus în fața telespectatorilor noi dezvăluiri cutremurătoare legate de incidentele și relațiile din jurul familiei Andronic. În episoadele 15 și 16 Oana Moșneagu, actrița care o interpretează pe Andreea, și Daniel Nuță, actorul care îi dă viață personajului Lucian, au avut parte de o scenă fierbinte.

După cum se știe deja, actorii așteaptă cu sufletul la gură difuzarea episoadelor pe care le filmează și se bucură împreună cu oamenii de acasă de producție. Ei bine, episoadele din 17 martie au venit și cu scene cât se poate de tensionate, dar și fierbinți, la cele din urmă fiind protagoniști Andreea și Lucian.

Cum a reacționat Vlad Gherman, când a văzut-o pe partenera lui, Oana Moșneagu, în brațele colegului de platou, Daniel Nuță

După ce Lucian a fost eliberat din închisoare, Andreea l-a primit cu brațele deschise, iar el pare să fi uitat infidelitatea de care o acuza. Revederea fost dulce între cele două personaje, care s-au bucurat de câteva momente fierbinți, atingeri îndrăznețe, săruturi și multă pasiune.

Scenele au fost urmărite de acasă de Vlad Gherman și de Oana Moșneagu, iar reacția actorului nu a întârziat să apară. Cum a reacționat Vlad Gherman, când a văzut-o pe partenera lui în brațele colegului de platou, fanii au putut vedea chiar pe paginile lor oficiale de Instagram.

Vlad Gherman și-a scos telefonul și a filmat scenele fierbinți, timp în care râdea și exclama “Oaw!”, iar Oana îl filma la rândul său, amuzată de situație. Acesta a dat de înțeles că nu îl deranjează în niciun fel și potrivit declarațiilor sale oferite în urmă cum mult timp, meseria este pe primul loc, atunci când a fost întrebat dacă ar juca în vreun film în care Cristina Ciobănașu ar putea fi partenera sa: "Este meseria noastră, ne-o respectăm și atunci, indiferent, dacă am avea de jucat o poveste de dragoste am face-o, așa cum am face-o și dacă am avea de jucat cu altcineva”, spune Vlad Gherman.

Nu este niciun secret pentru nimeni că Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi actori excepționali, care și-au demonstrat talentul de-a lungul timpului în producții care au avut parte de recunoaștere la nivel național.

Ambii muncesc foarte mult și își dedică aproape tot timpul momentelor în fața camerei. Ei lucrează la mai multe proiecte comune și se bucură să împărtășească cu fanii lor clipele importante atât de pe plan profesional, cât și personal. De curând, Vlad Gherman a postat un nou vlog în care a arătata pas cu pas cum a decurs mutarea partenerei sale, la el în apartament.

Cei doi sunt nedezlipiți unul de celălalt și au o relație extrem de frumoasă, pe care nu o mai ascund de ochii nimănui.

În articolul

Cum a reacționat Vlad Gherman dupa ce a urmarit scenele fierbinți dintre Andreea și Lucian, în serialul Adela, difuzat joi, de la 20:30

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x