Cum arăta Alfonso ( Poncho) Herrera în 2002. Schimbarea drastică prin care a trecut actorul de-a lungul timpului

Publicat pe 27.06.2024 la 16:29 Actualizat pe 27.06.2024 la 17:09

Prima telenovelă care l-a făcut celebru pe Alfonso Herrera a fost Clase 406. Acolo a întâlnit-o pe Dulce Maria, fosta sa colegă din RBD.

actor în fața camerei

Cum arăta Alfonso ( Poncho) Herrera în 2002

Profimedia Images

Alfonso Herrera este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Mexic. De-a lungul timpului a dovedit că își merită locul ca și actor în showbiz. A făcut parte și din RBD, însă a declarat că nu-și dorește să revină pe scenă ca și interpret. A jucat rolul principal în Rebelde între 2004 și 2006.

Cum arăta Alfonso ( Poncho) Herrera în 2002

Prima telenovelă care l-a și făcut celebru de altfel a fost Clase 406. Aceasta a avut premiera între 2002 și 2003 și a fost un real succes. Alfonso Herrera a întâlnit-o astfel pe Dulce Maria, viitoarea sa parteneră din viața reală, dar și colega din Rebelde și RBD de mai târziu. Recent, Poncho a publicat o imagine emoționantă de pe platourile de filmare ale telenovelei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alfonso Herrera și-a anunțat fanii la începutul anului 2023 că nu va reveni pe scenă alături de colegii din RBD. De altfel, pe atunci avea alte proiecte profesionale la care voia să muncească. Multă vreme s-a spus că actorul și foștii săi colegi ar avea o relație deteriorată. A fost totuși Maite Perroni cea care a mărturisit ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

În prezent există o singură problemă majoră legală în cadrul turneului Soy Rebelde. Fostul manager Guillermo Rosas ar fi fost implicat în spălare de bani, iar Anahi este cea din urmă vedetă menționat în această situație.

Citește și: Alfonso Herrera a fost surprins de către fani cu melodia originală din telenovela Rebelde. Fostul membru al formației se afla alături de prieteni

“Cred că ar trebui să respectăm deciziile personale și profesionale ale fiecăruia dintre noi. Vrem să știți că nu este nimic de neaccteptat. Facem totul cu iubire și afecțiune și aceste sentimente există între noi. Acestea sunt doar decizii care ne duc în alte zone ale vieții, nimic mai mult.”, a declarat Maite Perroni.

Alfonso Herrera și-a construit o carieră internațională de succes odată ce a depășit proiectul RBD. A apărut în seriale precum Sense8 sau Ozark, dar și în numeroase filme.

Alfonso Herrera surprinde cu proiectele profesionale

Este cunoscut în lumea întreagă ca Poncho din Rebelde. Cu toate acestea, alte proiecte profesionale i-au împânzit cariera de-a lungul timpului. A fost lordul drogurilor în Ozark și ulterior s-a dedicat proiectului Tesis sobre una domestication. O adaptare după romanul premiat al actriței trans Camila Sosa Villada.

Citește și: Alfonso Herrera arată pentru prima oară chipul unuia dintre copii. Ce fotografii a publicat actorul în mediul online

Tesis sobre una domesticacion spune povestea de succes a unei actrițe și a prietenului său gay care adoptă un copil. Astfel, legile naturale ale Argentinei de întemeiere a unei familii se zdruncină. Construcția familiei se destramă atunci când aceștia vizitează locurile natale ale actriței, acolo unde locuiește familia sa.

“Unul dintre aspectele care mă interesează foarte mult este caracterul avocatului care își pune întrebări atunci când se vede în fața unei relații pe care nu a explorat-o niciodată.”, a spus regizorul Javier van de couter. În ceea ce-l privește pe Alfonso Herrera, acesta a fost căsătorit și în prezent are doi copii. În mediul online a fost discret cu viața personală, astfel că nu se știe în prezent dacă formează un cuplu sau este singur. De asemenea, a fost judecat pentru rolul său din Sense8, acolo unde a avut o relație cu un bărbat.

În articolul

Cum arăta Alfonso ( Poncho) Herrera în 2002. Schimbarea drastică prin care a trecut actorul de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 iulie 2024. Leii vor avea parte de succes. Află ce se înâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a explodat, după ce tricolorii s-au calificat în optimi la Euro 2024. Cea mai mare comandă a costat 750 de lei
a1.ro
Vlad Gherman, în lacrimi pe platoul de filmare pentru serialul Lia - soția soțului meu. Actorul a primit aplauze de la colegii săi
HelloTaste.ro
Choux à la crème cu frișcă și zmeură, pline de savoare și culoare
Catine
Efectul menstruației asupra performanței sportive. Ce modificări se produc în organism
useit.ro
SpaceX va distruge Stația Spațială Internațională. Când a programat NASA momentul istoric
as.ro
Pasiunea secretă pe care a avut-o Ileana Stana Ionescu: „Aşa a fost să fie! Am urmat un alt drum”
MediCOOL
Remedii naturale pentru răcelile de vară. Metode de prevenție și tratament
Spynews
Cartofi franțuzești în varianta românească. Rețetă perfectă de cină rapidă și gustoasă
DeParinti
Cum te poate ajuta un consultant în lactație să alăptezi
MediCOOL
Proprietățile extractului de ceai verde. La ce se poate folosi
HelloTaste
Dulceață de căpșuni fără zahăr, gustoasă și mai sănătoasă
x