Cum arată astăzi Engin Öztürk din serialul Povești nespuse. Are 37 de ani și o carieră de succes în spate

Publicat pe 18.04.2024 la 11:54 Actualizat pe 18.04.2024 la 12:56

Engin Öztürk este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Joacă rolul de protagonist în serialul Povești nespuse și în articolul de mai jos îți arătăm detalii interesante despre viața lui.

actor pe platourile de filmare

Engin Öztürk din serialul Povești nespuse

Happy Channel

Născut în 1986, a apărut pentru prima oară în serialul Fatmagül'ün Suçu Ne?. Iată în articolul de mai jos toate informațiile despre actorul Engin Öztürk.

Cum arată astăzi Engin Öztürk din serialul Povești nespuse

A studiat în cadrul Hacettepe University State Conservatory, departamentul de teatru. Este amintit pentru seriale precum Gönül, Hayat Yolunda, Magnificent Century și Behzat Ç. A jucat rolul Ömer Aladağ în serialul Yüzşma. În mediul online are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt alături de familie, în vacanțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Una dintre imaginile împărtășite de actor a reușit să le surprindă pe fane, asta pentru că Engin Öztürk a apărut fără tricou. Se bucură de succesul pe care l-a întâlnit pe parcurs, iar fanii au putut să vadă acest lucru cu ușurință. Actorul și-a achiziționat un bolid de lux cu care nu a ezitat să iasă la plimbare pe străzile din Turcia.

“Ești așa frumos”, “El e fantastic, dar pălăria aia nu-i vine bine”, “Iubesc”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. La începutul anului 2024, actorul și-a anunțat un nou proiect profesional. Este vorba despre producția Zıfırıncı Gün, realizată de Neslihan Atagül și Kadir Doğulu. Îndrăgitul actor a împărțit platourile de filmare cu Alperen Duymaz din Iarna neagră.

De asemenea, Engin Öztürk a fost comparat cu faimosul Chris Hemsworth. Aces lucru a venit datorită rolului din Dirilis:Ertugrul. Acest a interpretat personajul Gunlap în sezonul 4. Într-un interviu din 2020, vorbea despre implicarea într-o relație amoroasă și despre sacrificiile pe care le face atunci când este îndrăgostit. A jucat în filmul Biz Böyleyiz în 2020 și la începutul aceluiași an a oferit un interviu pentru o publicație celebră.

Cum vede Engin Öztürk implicarea într-o relație amoroasă

A răspuns întrebărilor legate despre profesia sa, dar și despre viața personală. A punctat că nu este cazul de egoism într-o relație.

Citește și: Curiozități despre Selin Yeninci din serialul Povesti nespuse – Annenin Sirridir Çocuk. Actrița a fost internată la terapie intensivă în trecut

“Toate relațiile care sunt îndepărtate de egoism sunt foarte aproape să devină extrem de frumoase și productive.”, a punctat actorul de origine turcă. A interpretat de asemenea un rol esențial și în serialul Suleyman Magnificul. Spune că orice s-ar fi întâmplat, pe platourile de filmare era întotdeauna o atmosferă plăcută.

“Sunt momente de care m-am bucurat mereu foarte mult. Pe lângă magia de pe platourile de filmare, era o energie împreună cu echipa.”, a povestit actorul. A jucat de asemenea în serialul Hakan Guard, alături de alți actori cunoscuți. Întrebat dacă are anumite particularități asemenea personajului său “Levent”, a menționat că nu este cazul.

“Asta este cee ace face personajul foarte plăcut de jucat. Pentru mine, cu cât povestea este mai îndepărtată de mine, cu atât este mai interesantă.”, a subliniat acesta. Se numără printre cei mai arătoși actori din Turcia, însă mărturisește că frumusețea este doar un ingredient care adaugă savoarea întregii munci pe platourile de filmare.

“Dacă nu este combinată cu actoria, un scenariu bun și o direcție bună, nu poate trece mai departe de o idee frumoasă.”, a spus acesta.

În articolul

Cum arată astăzi Engin Öztürk din serialul Povești nespuse. Are 37 de ani și o carieră de succes în spate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x