Cum arată Cristina Ciobănașu când nu intră pe mâna stiliștilor. Actrița s-a filmat fără pic de machiaj pe chip

Publicat pe 20.04.2022 la 18:38 Actualizat pe 20.04.2022 la 18:43

Cristina Ciobănașu s-a filmat înainte de a ajunge la filmările serialului Adela, atunci când încă nu a intrat pe mâna stiliștilor. Acesta a dezvăluit fanilor cum arată chipul său fără retușuri.

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din serialul Adela, care a ajuns la inima oamenilor din România datorită talentului, dar și a flerului său. Actrița este o prezență cuceritoare, care știe să răspundă la nevoile publicului său și ține constant legătura cu admiratorii.

Criss, așa cum îi spun prietenii, se bucură de admirația colegilor de breaslă și a oamenilor de pretutindeni, ea fiind o actriță remarcabilă și o figură extrem de plăcută și sinceră.

Cristina Ciobănașu a vorbit fanilor la primele ore ale dimineții, înainte de a intra pe mâna stiliștilor. Cum arată actrița nemachiată

Cristina Ciobănașu s-a impus ca o femeie extrem de puternică, asumată și deschisă, dând dovadă de-a lungul timpului e un fler aparte de a spune lucrurilor pe nume. Acesta nu a ascuns niciodată nimic față de fanii săi, dacă ceva era de interesul lor, și a fost frapant de sinceră de fiecare dată când a fost cazul.

Însă, ca în cazul oricărei persoane publice, ea are și capitole ale vieții față de care menține discreția, lucru apreciat enorm de mult de comunitatea sa, care înțelege că intimitatea este prețioasă. Dar în ceea ce privește cariera, dar și activitățile sale de zi cu zi, Criss este exact ca o carte deschisă.

De curând, acesta s-a filmat în mașină, abia ce ajunsese la Izvorani, acolo unde filmează serialul. Criss nu a avut niciun fel de problemă să-și expună chipul natural și să împărtășească fanilor că nu este tocmai într-o formă perfectă.

“Bună dimineața! De unde pot să iau o față mai odihnită? Se găsește pe undeva?Am ajuns în Izvorani și vreau să dorm… Nu pot să dorm”, a spus Cristina Ciobănașu.

Fanii au putut vedea cum arată chipul actriței atunci când nu intră pe mâinile stiliștilor, iar ea nu a avut nicio problemă să se descopere fanilor. Când nu este aranjată, Criss arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajele o fac să arate bine, ci frumusețea sa naturală.

Citește și: Iubitul Cristinei Ciobănașu a făcut publică o imagine cu actrița. Cum a fost fotografiată acesta și de ce au fost surprinși fanii

Citește și: Cristina Ciobănașu, actrița din serialul Adela, a făcut publică o imagine alături de iubitul său Alexandru, după o perioadă în care fanii nu i-au mai văzut. Cât de frumoși sunt împreună

În articolul

Cum arată Cristina Ciobănașu când nu intră pe mâna stiliștilor. Actrița s-a filmat fără pic de machiaj pe chip

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x