Cum arată fizicul Thaliei, artista internațională, după nașterea a doi copii

Publicat pe 23.09.2020 la 11:12 Actualizat pe 23.09.2020 la 11:52

Cu o carieră de succes, recunoaștere internațională și numeroase premii la activ, Thalia trăiește visul oricărei femei din lume.

Profimedia

Cu o carieră de succes, recunoaștere internațională și numeroase premii la activ, Thalia trăiește visul oricărei femei din lume.

Thalia s-a născut pe data de 26 august 1971, în Ciudad de Mexico, Mexic. La ora actuală, Thalia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume. Lucru care se poate observa și prin milioanele de urmăritori de pe Instagram, rețea de socializare prin intermediul căreia aceasta ține constant legătura cu fanii ei.

Stilul de viață agitat al artistei nu a împiedicat-o pe aceasta să-și îndeplinească cel mai mare vis, să-și întemeieze o familie. Cu toate că lumina reflectoarelor tinde să-i aglomereze foarte mult programul Thaliei, aceasta găsește mereu timp pentru familia ei, imortalizând aceste momente și pe rețelele de socializare.

În anul 2000 Thalia s-a căsători cu celebrul muzician și producător american Tommy Mottola, iar 7 ani mai târziu aceștia se bucurau împreună de primul copil, Sabrina. Puțin mai târziu cei doi părinți au decis că sunt pregătiți de un al doilea copil, Sabrina oferindu-le deja foarte multă bucurie și căldură. În 2011 s-a născut mezinul familiei, micuțul Matthew.

Poze cu familia Thaliei

A post shared by Thalia (@thalia) on

Cu toate că a trecut prin două sarcini, Thalia nu lasă un moment să se vadă acest lucru pe trupul ei, parcă trecut prin inel. Vedeta arată impecabil la 49 de ani, picioare tonifiate și bine lucrate, proporții de invidiat și talie de viespe. Talia a fost un element care a consacrat-o pe cântăreață, lucru care a stârnit și multe curiozități și invidii. În anul 2000, conform Milenio, Thalia ar fi fost acuzată că și-ar fi făcut o intervenție de înlăturare a coastelor. Zvon pe care vedeta l-a negat cu desăvârșire, mărturisind la vremea aceea că depune foarte mult efort în imaginea ei atât ea, cât și echipa acesteia.

Poze incredibil de sexy cu Thalia

A post shared by Thalia (@thalia) on

Citește și: Bárbara Mori a făcut furori în telenovela fenomen „Rubi” Norkys Batista, celebra actriță din "Valentina, grasuta mea frumoasa"

În articolul

Cum arată fizicul Thaliei, artista internațională, după nașterea a doi copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 16:19
Celebra actriță Erika Buenfil mărturisește că a fost implicată în diverse rivalități de-a lungul carierei
Happy People • ieri la 14:34
Transformarea spectaculoasă a lui Daniel Arenas. Cum arată acum actorul din "Maricruz"
Happy People • ieri la 12:51
Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia
Happy People • ieri la 11:20
Gabriel Soto, cele mai recente declarații despre relația cu Irina Baeva. Actorul a decis să spună lucrurilor pe nume
Happy People • pe 24.11 la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • pe 24.11 la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă