Cum arăta Livia Brito, actrița din Triumful dragostei, înainte de faimă

Publicat pe 20.11.2020 la 13:06 Actualizat pe 27.11.2020 la 11:55

Livia Brito Pestana s-a născut pe data de 21 iunie 1987, în Ciego de Avila, Cuba. Prima pasiune a acesteia s-a arătat față de lumea modei, fiind model pentru o agenție din Mexic.

Profimedia

Cu toate acestea actoria i-a adus notorietate Liviei, prin rolul său din „Triunfo del amor”.

Începutul actriței în lumea artei a fost unul anevoios și plin de sacrificii. După ce părinții ei au emigrat în Mexic, unde au și deschis un restaurant cu specific cubanez, Livia Brito a fost nevoită să lucreze pe postul de chelneriță pentru a-și plăti studiile la Facultatea de Administrare a Afacerilor. Mai târziu a fost aleasă să reprezintă Mexicul într-un concursc de frumusețe. În anul 2009 a câștigat premiul pentru „Miss Photogenic”. Talentul pentru actorie nu a fost întâmplător, tatăl ei fiind unul dintre cei mai importanți actori din Cuba. Munca și talentul înăscut au propulsat-o pe tânăra actriță în echipa Televisa.

A post shared by (@liviabritopes)

În prezent circulă pe rețelele de socilizare o fotografie cu superba actriță, cu mult înainte de a fi faimoasă. În această fotografie se poate sesiza o schimbare importantă în aspectul fizic al Liviei Brito. Aceasta nu apelase încă la câteva mici intervenții estetice, nu frecventa sala și nici nu era într-o relație foarte bună cu stomatologul ei.

Livia a depus cu siguranța un efort pentru cariera ei din lumina reflectoarelor, atât din punct de vedere actoricesc, cât și din punct de vedere fizic.

Multe actrițe și vedete din showbiz fac vizite frecvente la medicii esteticieni pentru a le corecta complexele din trecut.

Citește și: Lorenzo Lazo iubește din nou. Cine este femeia care i-a câștigat inima fostului soț al lui Edith Gonzalez A fost iubit de milioane de femei din întreaga lume. Cum arată acum Guy Ecker

În articolul

Cum arăta Livia Brito, actrița din Triumful dragostei, înainte de faimă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune