Cum arată Mara Oprea nemachiată. Actrița a fost filmată chiar înainte de a intra pe mâna stiliștilor, pe platoul de filmare

Publicat pe 26.08.2023 la 21:31 Actualizat pe 20.08.2023 la 14:14

Mara Oprea a fost surprinsă în trecut pe platoul de filmare, fără pic de machiaj, chiar înainte de a intra pe mâna stiliștilor. Cum arată actrița când nu este aranjată de profesioniști.

Mara Oprea este o tânără de 22 de ani, care a reușit să ajungă la inima publicului din România datorită talentului său și a felului său de a fi. Ea s-a impus ca o prezență extrem de delicată și elegantă, exact cum este și rolul pe care l-a jucat în serialul de la Antena 1, Adela.

La o vârstă destul de fragedă ea și-a făcut debutul în televiziune extrem de bine și a alături de profesorul său de la facultatea de Teatru din București, joacă în cel mai de succes serial de la momentul actual din România.

Mara iese în evidență și datorită frumuseții sale angelice, ea atrăgând atenția ca un magnet, atât în viața reală, cât și pe micile ecrane.

Mara Oprea, de o frumusețe rară cu și fără machiaj. Cum a fost surprinsă îndrăgita actriță pe platoul de filmare

Chiar înainte de a intra pe mâna stiliștilor, Mara Oprea a fost filmată de către colegii de platou. Acesta a fost surprinsă fără pic de machiaj pe chip și fanii săi au putut vedea cât de frumoasă este actrița și fără retușurile din pensulă.

Toți actorii sunt machiați înainte de a începe filmările și asta pentru că luminile puternice le pot contura o imagine diferită, de aceea make-up artiștii specializați realizează cu tehnici inedite machiaje pentru filme și arată impecabil.

Citește și: Cum a fost surprinsă Mara Oprea, actrița din Adela, la restaurant. Apariția diafană care a surprins fanii: "Ești divină!"

Aceasta a impresionat pe micile ecrane cu talentul său, nu degeaba a fost aleasă să joace în producții atât de mari, iar frumusețea sa a străbătut dincolo de ecrane, acolo unde oamenii de acasă au putut simți finețea sa.

Citește și: Mara Oprea face spectacol pe rețelele de soializare într-o ținută primăvăratică. Cum a fost surprinsă actrița

Actrița a este urmărită de foarte multe persoane și ține mereu legătura prin intermediul rețelelor de socializare cu prietenii virtuali. În mediul online ea postează foarte des diferite videoclipuri, dar și imagini care descriu viața sa profesională, dar și personală.

Citește și: CulTour 2022: Spectacolul de licență al actriței Mara Oprea. Cum arată vedeta din “Adela” pe scenă

În articolul

Cum arată Mara Oprea nemachiată. Actrița a fost filmată chiar înainte de a intra pe mâna stiliștilor, pe platoul de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x