Cum arată soțul actriței Öykü Karayel din “Jocurile iubirii”. Vedeta este și mămica unui băiețel

Publicat pe 30.07.2023 la 18:00 Actualizat pe 30.07.2023 la 09:10

Cum arată soțul actriței Öykü Karayel din “Jocurile iubirii”. Vedeta este și mămica unui băiețel, iar fotografiile din mediul online demonstrează viața de familie pe care o trăiește din plin.

Öykü Karayel poartă părul lung, desprins și zâmbește

Öykü Karayel din “Jocurile iubirii”

Happy Channel

Öykü Karayel joacă rolul de protagonistă alături de Akın Akınözü în “Jocurile iubirii”. Viața sa personală este cu atât mai interesantă cu cât descoperirile despre relațiile sale amoroase ies la suprafață. Este căsătorită cu cântărețul de origine turcă Can Bonomo încă din 2018. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 1 an. Înainte, actrița a format un cuplu cu actorul Bartu Küçükçağlayan, cunoscut telespectatorilor pentru comedia Bartu Ben din 2018.

Cum arată soțul actriței Öykü Karayel din “Jocurile iubirii”

La scurtă vreme după despărțirea de Bartu Küçükçağlayan, protagonista din “Jocurile iubirii” a avut o scurtă relație cu actorul Ulaş Tuna Astepe cunoscut pentru rolul “Hızır Reis” din seria Barbaroslar: Sword of the Mediterranean. Nu există nicio informație legată de motivul despărțirii celor doi, arată, mynet.com. După doi ani de relație, Öykü Karayel și Can Bonomo s-au căsătorit. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în 2021, atunci când a venit pe lume fiul Roman. Se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual, iar acest lucru se poate observa cu ușurință și în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Can Bonomo și-a răsfățat soția la sfârșitul anului 2021 cu un cadou inedit. Vedeta din “Jocurile iubirii” a primit un ceas în valoare de 14 mii de euro, iar fanii din mediul online au rămas de-a dreptul șocați, arată cnnturk.com. Invitată în cadrul 'Tonight with İbrahim Selim', aceasta a vorbit despre regretele pe care le are în privința tatuajelor pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. A devenit cunoscută odată cu rolurile din „Kuzey Guney” și „Bir Başkadır”, iar viața sa personală a rămas de-a lungul timpului în luminile reflectoarelor. A vorbit pentru prima oară despre obiceiurile bizare ale soțului său și despre micile greutăți pe care le întâmpină în fiecare zi.

Citește și: Akın Akınözü, lăudat de către fani în cel mai nou proiect profesional. Ce personaj interpretează actorul

“Nu pot să spun că este un obicei, dar da, are o parte foarte obositoare. Are deficit de atenție. Sunt oameni care trăiesc cu această boală, este un lucru dificil pentru noi ceilalți. Trebuie să ne educăm în acest sens pentru că la început poate fi considerat un lucru foarte personal.”, a declarat actrița.

Care este lucrul pe care actrița Öykü Karayel îl regretă

Este căsătorită, mămica unui băiețel și are tot ce și-ar putea dori în prezent. Cu toate acestea, spune că lucrul pe care îl regretă în prezent este tatuajul pe care și l-a făcut pe mână.

Citește și: Totul despre Meriç Aral, actrița din “Jocurile iubirii”. Detalii despre îndrăgita vedetă din Turcia

“Vreau să spun, nu sunt o persoană care preferă tatuajele. Am 30 de ani oricum, nu am niciun tatuaj. Care este sensul de a nu-l vedea dacă am copil? Can a venit cu ideea asta, este foarte romantic. Scrie Me, dar m-am plictisit.”, a transmis actrița. La scurtă vreme după nașterea micuțul Roman, cei doi și-au tatuat numele său fiecare cu câte două litere “Ro” și “Me”. A jucat rolul “Meryem” în Bir Başkadır și a vorbit despre trăsătura personală pe care a oferit-o personajului celebru.

“Acea persoană este în mine cumva. Nu știu de unde vine, dar este foarte familiar sentimentul. Sunt niște dialoguri foarte convingătoare. Cei care au lucrat cu Berkun Oya știu despre ce vorbesc.”, a mărturisit actrița.

În articolul

Cum arată soțul actriței Öykü Karayel din “Jocurile iubirii”. Vedeta este și mămica unui băiețel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x