Cum se vede Cristina Ciobănașu prin ochii partenerului său. Vedeta a mărturisit că actuala relație îi oferă încredere

Publicat pe 30.03.2023 la 13:16 Actualizat pe 30.03.2023 la 13:42

Cristina Ciobănașu vorbește mai sincer ca niciodată despre relația cu noul partener. Cum o face acesta să se simtă în fiecare zi și ce anume îi conferă încredere.

Cristina Ciobănașu poartă un palton maro și păr portocaliu

Cum se vede Cristina Ciobănașu prin ochii partenerului său

Instagram

Cu toate că formează un cuplu, Cristina Ciobănașu a decis ca de această dată să-și țină relația mai departe de ochii celor curioși. În cea mai recentă postare din mediul online, vedeta a mărturisit ce sentimente o încearcă atunci când se află în preajma iubitului său și cum se simte în fiecare zi alături de el.

Cum se vede Cristina Ciobănașu prin ochii partenerului său

Cu toate că nu publică foarte des imagini și filmulețe cu Alexandru Mureșan, îndrăgita Cristina Ciobănașu știe cu siguranță că în prezent se simte mai fericită ca niciodată. Relația a reușit să o transforme într-un mod pozitiv și vedeta are doar cuvinte mari la adresa iubitului. A format un cuplu cu Vlad Gherman și despărțirea dintre ei a venit pe neașteptate pentru fanii care le-au urmărit parcursul încă de la început.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, amândoi au un alt drum amoros pe care merg fără nicio oprire. Dacă Vlad Gherman publică neîncetat fotografii și filmulețe alături de Oana Moșneagu, cea care îi este acum iubită, Cristina Ciobănașu a decis să rămână mai discretă. În cea mai recentă postare publicată pe contul personal de Instagram, actrița a menționat cu exactitate care este sentimentul pe care i-l oferă iubitul său actual.

Citește și: Cristina Ciobănașu, mesaj despre iubire. Fanii s-au gândit imediat la relația ei actuală: “Întâi de toate, să ne iubim pe noi”

“Avem pozele astea și 2 perspective: 1. A mea, cea tipic feminină, în care văd fiecare defect, necesitatea de a modifica saturația și contrastul, poate chiar puțin luminozitoatea. Ce să mai, eu sunt mai pe ochi critic și pe ce poate fi îmbunătățit. 2 A lui, care se uită la aceleași imortalizări și în final, ce să credeți, nu vede decât că sunt frumoasă. Bineînțeles că perspectiva lui îmi dă și mie încredere în propriile trăsături.”, a scris vedeta.

În timpul unei întâlniri romantice, Cristina Ciobănașu s-a lăsat fotografiată de către partener, pentru ca mai apoi să evidențieze ceea ce Alexandru Mureșan știe deja, faptul că este frumoasă.

Detalii despre iubitul Cristinei Ciobănașu

Relația lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu a fost intens discutată în spațiul public. În ceea ce privește viața personală a tinerei Cristina Ciobănașu, aceasta a rămas într-un con de umbră. Recent, vedeta a vorbit despre partenerul său, cu ce se ocupă și dacă celebritatea sa le-a afectat parcursul emoțional.

Citește și: Care este în prezent relația dintre Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu, actuala parteneră a lui Vlad Gherman. Mărturisirile actriței: “Ea a avut o mică jenă”

„Da, el este doctor stomatolog. Ne înțelegem foarte bine, totul este roz pe orizont. Eu mă cunosc foarte bine și în momentul în care l-am cunoscut pe Alex și am început o relație am știut cam ce chestii trebuie să îndeplinească un partener. Eu vin cu un bagaj destul de mare, vin cu două familii la pachet și pentru un partener care te ia în formula aceasta este greu să înțeleagă niște lucruri. Eu l-am văzut pe Alex că a înțeles din start în ce se bagă și nu a fost nevoie să discutăm prea mult. Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută. Cumva, și-a asumat toate lucrurile acestea când a intrat în relația cu mine.”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru Ego.ro, citată Viva.ro.

În articolul

Cum se vede Cristina Ciobănașu prin ochii partenerului său. Vedeta a mărturisit că actuala relație îi oferă încredere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x