Care este în prezent relația dintre Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu, actuala parteneră a lui Vlad Gherman. Mărturisirile actriței: “Ea a avut o mică jenă”

Publicat pe 08.02.2023 la 17:24 Actualizat pe 08.02.2023 la 18:03

Cristina Ciobănași a vorbit despre relația dintre ea și Oana Moșneagu după ce a aflat de relația cu Vlad Gherman. Ce a povestit despre prima discuție pe care a avut-o cu Oana.

Oana Moșneagu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

CaTine/Instagram

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele fostei colege de platou, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns la început faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Toată lumea s-a gândit, de asemenea, la Cristina Ciobănașu, pentru că atunci toți trei lucrau la proiectul Adela și inevitabil se întâlneau.

Ce i-a spus Cristina Ciobănașu Oanei Moșneagu când a aflat de relația cu Vlad Gherman

Încă de atunci actrița a spus că ea și Vlad au rămas în relații extrem de bune după despărțire și au împreună proiecte de la care sunt nedezlipiți. De asemena, a spus că se înțelege perfect cu Oana Moșneagu și că așa și trebuie să fie.

De curând, însă, ea a oferit un interviu în care a vorbit din nou despre legătura pe care o are cu fostul ei partener și cu actuala lui iubită. Cristina Ciobănașu a fost extrem de deschisă față de jurnaliștii de la publicația Ego.ro și a spus cu sinceritate că toți au o relație extrem de frumoasă și că nu a deranjat-o nicio clipă legătura dintre Vlad și Oana Moșneagu. Actrița a dezvăluit ce i-a spus Oanei când a aflat de relația ei cu Vlad Gherman: „Cu Oana a fost foarte ușor, noi am fost colege înainte să aflu că ei doi sunt împreună. Cumva, din partea ei a fost o ușoară jenă, nu voia să mă supăr eu sau ceva.

Am avut o discuție în care i-am explicat foarte frumos că eu și Vlad am mers mai departe și este normal ca el să își găsească pe altcineva, la fel cum și eu mi-am găsit pe altcineva, că nu există niciun sentiment de gelozie sau habar nu am, nu știu la ce s-a gândit ea atunci. Pur și simplu i-am urat să fie relaxată și fericită. A fost un moment în care i-am explicat că nu există altfel de discuții și probleme.”, a povestit Cristina Ciobănașu, pentru Ego.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: CulTour 2022: Actorii din “Adela” vorbesc despre parcursul celor 4 sezoane ale serialului. Ce amintiri și nostalgii îi încearcă la final de proiect

Ea și Vlad au continuat să lucreze și să facă proiecte frumoase împreună: „Noi am reușit cumva să păstrăm relația de prietenie. După ce s-au dus toate evenimentele de acum 2 ani, am reușit să păstrăm relația de prietenie și de colegialitate. Evident, pentru că ne cunoaștem foarte bine, atmosfera este foarte drăguță. Glumim foarte mult, facem haz de necaz de foarte multe ori”, a mai adăugat ea.

Citește și: Reacția Cristinei Ciobănașu când Vlad a răspuns sincer dacă îl mai afectează sau nu despărțirea de ea

În articolul

Care este în prezent relația dintre Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu, actuala parteneră a lui Vlad Gherman. Mărturisirile actriței: “Ea a avut o mică jenă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x