Cum vorbește Can Yaman limba engleză. Actorul a publicat un filmuleț în care continuă să învețe pentru producția Sandokan

Publicat pe 24.04.2024 la 13:43 Actualizat pe 24.04.2024 la 14:22

Can Yaman a publicat un filmuleț pe contul personal de socializare în care apare vorbind limba engleză. Actorul continuă să se pregătească pentru filmările Sandokan.

actorul poartă o cămașă albă cu mâneci lungi

Can Yaman continuă să învețe pentru producția Sandokan și să se bucure de ceea ce fanii îi oferă

Profimedia Images

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. După ce a cucerit fanii din Turcia a ținut să-și extindă orizonturilor în Italia, țara care l-a adoptat și astăzi. A filmat pentru serialul Viola come il mare și în prezent se pregătește pentru cea mai așteptată etapă din cariera sa.

Cum vorbește Can Yaman limba engleză

Se vorbește deja despre producția Sandokan în toate colțurile lumii. Este așteptată ca o producție internațională filmată în Italia. Nume mari de la Hollywood vor sta alături de Can Yaman ( Vis de iubire) pe platourile de filmare. Fostul partener al frumoasei Diletta Leotta se pregătește intens pentru rolul de protagonist. El va fi Sandokan piratul îndrăgit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este un remake al celebrei serii menite să introducă și noua generație în povestea de mult uitată. Aceasta a fost scrisă de Emilio Salgari. Sandokan aduce în atenția fanilor aventurile piratului prin Sud – Estul Asiei, acolo unde este însoțit de personaje cel puțin interesante. Povestea se conturează în secolul 19 pe insula Borneo. Filmările au început deja în Formello, un oraș din Italia.

Citește și: Cum arată Can Yaman după ce a slăbit spectaculos pentru rolul din ”Sandokan”. Actorul a stat numai în sala de forță în ultimele luni

Distribuția este completată de Ed Westwick ( Gossip Girl), îndrăgitul actor italian Alessandro Preziosi, dar și Alanah Bloor și John Hannah. Totul începe cu Sandokan, un pirat care încearcă să-și vadă de drum, fără a lua partea nimănui în calea sa. Totul se schimbă atunci când o întâlnește pe Marianne ( Bloor), fiica unui consul britanic. Sandokan și Marianne fug în secret și încearcă să scape de piratul vânător Lord James Brooke ( Westwick).

Pe pagina personală de instagram, Can Yaman a publicat un filmuleț în care apare vorbind engleză. Actorul continuă să învețe în drumu său și să se bucure de ceea ce îi oferă cariera de actor. Fanii așteaptă să îl vadă într-o nouă producție de succes, fiind printre cele mai așteptate din cariera sa.

Mai multe despre Sandokan, producția care îl aduce pe Can Yaman în rol principal

Cu toții așteaptă cu nerăbdare producția Sandokan, acolo unde Can Yaman va juca încă o dată un rol principal.

“Suntem mândră să aducem personajul iconic Sandokan înapoi în Italia. De-a lungul anilor am lucrat să creăm un proiect internațional care ar duce povestea lui Emilio Salgari într-o zonă contemporană.”, a mărturisit Luca Bernabei. Can Yaman are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe. Este lăudat de fanii din toată lumea pentru munca sa. În Italia, Viola come il mare 2 apare pe 24 aprilie 2024.

“Câteva încălziri în limba engleză înainte de a porni pe platourile de filmare. Îți mulțumesc Denise Mcnee pentru că m-ai învățat să respir corect și să mă concentrez pe ce este important în loc să-mi fac griji pentru accent. Ai fost de mare ajutor pentru a-mi da seama care este atitudinea corectă în ceea ce privește vocea mea și să mă simt mai încrezător în intonații și pronunție pentru personajul meu. Îți mulțumesc că-mi ții companie pe set și pentru atitudinea ta de mamă.”, a scris actorul în engleză.

În articolul

Cum vorbește Can Yaman limba engleză. Actorul a publicat un filmuleț în care continuă să învețe pentru producția Sandokan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x