Daniela, sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic, trăiește un coșmar din pricina fostului soț. Care este situația actuală

Publicat pe 21.07.2022 la 13:56 Actualizat pe 21.07.2022 la 14:54

Sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic trăiește un coșmar din pricina fostului soț. Daniela a făcut publică situația sa actuală din familie. Ce spune vedeta și cum a apărut în mediul online.

Daniela Spanic poartă o cămașă în carouri și are părul desprins

Daniela Spanic este sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic

Instagram/Daniela Spanic

Daniela, sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic, trăiește un coșmar din pricina fostului soț. A divorțat în anul 2017 de Ademar Nahum, însă cicatricile au rămas încă acolo. Daunele emoționale pe care le-a suferit au cântărit mai mult decât atacul cerebral pe care l-a avut în plină sarcină acum mai bine de 15 ani. Vedeta a vorbit despre despre toate etapele în care a suferit și cum a reușit să meargă mai departe ca urmare a traumei trăite.

Daniela, sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic, trăiește un coșmar din pricina fostului soț

Sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic spune că a plans și a suferit de-a lungul anilor în care a stat separate de fostul soț Ademar Nahum. Cu toate acestea, rănile emoționale au însoțit de-a lungul timpului și nu i-au oferit șansa de a se vindeca cu adevărat.

“De mai bine de 7 ani trec prin lucruri dificile. Nu mi-ar plăcea să dau nume pentru că ar însemna să-i acord prea multă importanță și nu merită. Am plâns mult, m-am simțit rău.”, a menționat vedeta, conform Univision.com. Daniela Spanic a subliniat faptul că suferința pe care a trăit-o în 2007 când a avut un atac cerebral în plină sarcină nu se compară cu suferința emoțională după despărțirea de tatăl fiicei sale, Katalina în vârstă de 14 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum trec prin lucruri mult mai dificile. Ceea ce mi s-a întâmplat cu atacul cerebral nu e nimic pe lângă ceea ce simt acum.”, a declarat Daniela Spanic într-un interviu pe 16 iulie 2022. Fostul model mărturisește că a făcut o greșeală enormă și acum trăiește consecinețele faptului că s-a îndrăgostit de persoana nepotrivită.

Citește și: Fetița artistei Dulce Maria îi calcă pe urme! Este ea noua RBD? Videoclipul care a electrizat fanii

“M-am obișnuit să stau în pat fără să mă ridic, doar Dumnezeu știe ce pățim dacă ne înșelăm. Ne căsătorim cu persoana care nu este indicată, dar minciuna este ceea ce nu suport, asta vreau să transmit.”, a subliniat vedeta.

Daniela Spanic și-a acuzat soțul de violență

Daniela Spanic le-a încurajat pe femei să nu se lase atunci când vor să transmită un mesaj, oricât de dificilă ar fi această muncă. Sora Gabrielei Spanic a făcut public faptul că a suferit violență fizică din partea fostului său soț. Acesta intra în locuința sa și îi distrugea acesteia picturile pe care chiar ea le creează în timpul liber.

“Așa mi-au răvășit tablourile, așa mi-au făcut. Nimeni n-ar trebui să se pună contra mea, chiar dacă îmi distrug totul, voi continua.”, a spus vedeta. Daniela Spanic spune că va continua să-și mențină puterea pentru fiica sa și speră ca fostul ei soț să plătească pentru nedreptățile pe care le-a creat.

“Acum știu cum este fiecare doar privindu-l în ochi. Nu voi lăsa poarta deschisă pentru cineva care nu își dorește să fie aici cu adevărat. Pentru fiica mea pe care o ador o să reușesc să merg mai departe.”, a dezvăluit.

Citește și: Victoria Ruffo apelează la o nouă schimbare de look și își uimește fanii. Ce coafură excentrică a ales vedeta

“Așa cum spuneți voi, arăt diferit când sunt machiată. Mă uit mereu în oglindă și mă întreb cine sunt în acele momente.”, a comentat vedeta printre zâmbete. Deși a avut parte de o dezamăgire în dragoste cu cel care i-a fost soț timp de aproape 10 ani, Daniela Spanic nu și-a pierdut nici acum speranța că într-o zi va găsi persoana ideală. De asemenea, după despărțirea de fostul său partener, Daniela Spanic și-a reluat relația cu sora sa geamănă, Gabriela Spanic.

În articolul

Daniela, sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic, trăiește un coșmar din pricina fostului soț. Care este situația actuală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x