Victoria Ruffo apelează la o nouă schimbare de look și își uimește fanii. Ce coafură excentrică a ales vedeta

Publicat pe 24.09.2022 la 21:00 Actualizat pe 23.09.2022 la 20:40

Victoria Ruffo și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare din mediul online. Vedeta a ținut să apeleze la o nouă schimbare de look și s-a fotografiat ulterior.

Victoria Ruffo poartă un costum negru, are părul desprins și ondulat și zâmbește

Victoria Ruffo, pe covorul roșu. 20 dec. 2016

Profimedia Images

Victoria Ruffo nu mai are nevoie de nicio prezentare fiind una dintre cele mai importante nume din lumea telenovelelor. De-a lungul timpului și-a uimit fanii cu apariții extraordinare în cele mai urmărite producții din America Latină. Deși timpurile s-au schimbat, actrița a rămas în trend și la momentul actual își ține fanii la curent cu postările din mediul online.

Victoria Ruffo apelează la o nouă schimbare de look și își uimește fanii

Și-a lăsat fanii fără niciun răspuns, însă fotografia a rămas postată în mediul online. Victoria Ruffo a ținut să-și arate noua schimbare de look și a stârnit controverse printre internauți. Cu peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, vedeta rămâne activă în mediul online în ciuda anilor care trec și continuă să-și arate talentul indiferent de situație.

A reușit încă o dată să stârnească hohote de râs și comentarii diverse, asta pentru că coafura sa a ajuns una excentrică față de ceea ce a prezentat Victoria Ruffo până acum. Dacă acum ceva timp actrița a dansat și s-a filmat în mediul online, de data aceasta felul în care și-a aranjat părul a fost subiect de discuție pe pagina sa personală. Diferită de ceea ce a prezentat până acum, vedeta filmează la momentul actual pentru celebra telenovelă “Corona de lágrimas 2”. Aceasta joacă alături de Alejandro Nones, Maribel Guardia, África Zavala, Mane de la Parra și Arturo Carmona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu părul răvășit, ca de vrăjitoare, așa s-a prezentat în fața fanilor celebra Victoria Ruffo. Cu peste o mie de fotografii și filmulețe postate pe rețelele sociale, este una dintre cele mai apreciate vedete de telenovele. A ținut să precizeze în cadrul postării faptul că este nepieptănată și imediat valul de comentarii a început să curgă. Peste o mie de internauți s-au grăbit să îi facă mărturisiri.

Citește și: Thalía a salvat un șoarece de câmp de la înec și a filmat întreaga întâmplare. Videoclipul a ajuns viral pe internet

Ernesto Laguardia a fost cel care a ținut să-i transmită colegei sale de platou câteva cuvinte surprinzătoare: “Două ore petrecute la machiaj și coafor. Nu se poate! Ce s-a întâmplat?” Printre colegii care au ținut să-i lase un mesaj s-au aflat și Grettell Valdez, Geraldine Bazán, África Zavala, Roxana Castellanos și Nora Salinas. De asemenea, fanii nu au uitat să-i aprecieze îndrăzneala.

Victoria Ruffo și-a ajutat colega de platou să depășească momentele dificile

Se pare că această versiune a vedetei a fost special concepută pentru una dintre scenele ce vor putea fi văzute în celebra telenovelă, asta pentru că Victoria Ruffo a mai lăsat mărturie o altă imagine în care apare cu oamenii din echipă.

Aceștia se află în afara rulotei vedetei și zâmbesc împreună, fericiți că rezultatul final este unul total așteptat de toată lumea. Deși nu ține întotdeauna prima pagină a ziarelor, Victoria Ruffo este recunoscută pentru bunătatea sa, mai ales în relație cu prietenele sale. Adriana Fonseca este una dintre numele care se pot alături Victoriei Ruffo. Aceasta din urmă a declarat acum aproximativ un an că actrița a salvat-o dintr-o relație toxică.

Citește și: Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu de poveste. Ce fotografie a urcat vedeta în mediul online

“Îmi amintesc că Victoria Ruffo pe care o ador și o admir m-a scos dintr-o relație toxică. Ceva rău s-ar fi întâmplat dacă aș fi rămas.”, a transmis Adriana Fonseca.

În articolul

Victoria Ruffo apelează la o nouă schimbare de look și își uimește fanii. Ce coafură excentrică a ales vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x