De ce a renunțat Engin Öztürk, din ”Elita societății”, la cariera militară. Motivul este total neașteptat…

Publicat pe 13.01.2020 la 16:13 Actualizat pe 13.01.2020 la 16:16

După începerea serviciului militar, Engin Öztürk a decis să își caute un alt drum și să renunțe să ducă mai departe tradiția familiei.

Engin Öztürk, actorul care îl interpretează pe Kerem în serialul ”Elita societății”, provine dintr-o familie de mlitari de carieră. Tatăl lui este pilot în armata turcă. De altfel, și Engin al încercat să urmeze acest drum, iar după absolvirea liceului Fatih Anatolian, s-a înscris la Școala Militară.

Doar că, după începerea serviciului militar a decis să își caute un alt drum și să renunțe să ducă mai departe tradiția familiei. Engin Öztürk a părăsit serviciul militar pe motiv de… incompatibilitate și a ales să dea la Actorie.

Pe Engin Öztürk îl poți urmări în ”Elita societății”, serial difuzat de Happy Channel de la ora 22.00, de luni până vineri.

Despre serialul ”Elita Societății” (aka ”High Society”/”Yüksek Sosyete”):

Kerem (interpetat de Engin Öztürk) provine dintr-o familie de oameni săraci. Părinții lui lucrează la o familie de bogați: tatăl lui este grădinar, iar mama bucătăreasă. Kerem crește alături de nepotul bogătașilor, Mert (interpretat de Mehmet Ozan Dolunay), iar cei doi ajung buni prieteni.

Într-o bună zi, Kerem realizează că, de fapt, el nu este văzut ca un prieten adevărat, ci ca acel băiat bun la toate care îl salvează de fiecare dată pe nepotul bogătașilor. El își dorește să nu mai fie astfel privit, ci să devină propriul șef, să aibă propria afacere, în afara Istanbulului.

La un moment dat, bunica bogată a lui Mert decide ca nepotul ei să preia frâiele unuia dintre magazinele familiei. Însă, Mert îi face o propunere neobișnuită lui Kerem: să facă schimb de identități. Astfel, preț de o lună, Kerem se va da drept Mert și va conduce magazinul ”Olivia” în locul lui. Cei doi cad la înțelegere, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Serialul ”Elita societății” prezintă și povestea lui Cansu (interpretată de Hazar Erguclu), fata cea mică a unei familii bogate din înalta societate. Cansu, deși are tot ce își poate dori cineva, nu este deloc fericită. Ea simte că familia ei nu o iubește, mai ales că mama ei îi tot spune că este un copil care îi aduce doar ghinion. Într-o zi, întâlnește o ghicitoare care îi spune că va găsi adevărata iubire.

Cansu ajunge la magazinul ”Olivia”, unde se angajează ca vânzătoare. Își ascunde adevărata identitate, sperând că, astfel, va găsi adevărata iubire. Abia acum lucrurile se complică: Kerem crede că frumoasa Cansu este o fată săracă, de care se îndrăgostește. Casnu crede că șeful ei, Kerem, este un bărbat bogat, de care și ea începe să se îndrăgostească. Ece (Meriç Aral), prietena lui Cansu se îndrăgostește de Kerem, iar adevăratul bogătaș, Mert, se înamorează de Ece.

Distribuție:

Engin Öztürk în rolul lui Kerem Özkan
Hazar Ergüçlü - Cansu Koran
Meriç Aral - Ece
Ozan Dolunay - Mert
Zuhal Olcay - Süreyya Koran
Nihat Altinkaya - Levent Karatay
Hakkı Ergök - Metin Koran
Aliye Uzunatağan -Bedia
Taner Barlas -Yılmaz Özkan
Hülya Gülşen Irmak -Ayşen Özkan
Ceyda Tepeliler -Işıl
Gülşah Çomoğlu -Begüm Koran
Özgün Çoban -Can Koran
Yasin Çam - Ercan
Aybike Turan -Şirin
Seren Deniz Yalçın -Sude Goksu

În articolul

De ce a renunțat Engin Öztürk, din ”Elita societății”, la cariera militară. Motivul este total neașteptat…

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x