Demet Evgar din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o ținută atipică. Piesa de rezistență, accesoriul pe care l-a purtat pe cap

Publicat pe 19.05.2022 la 14:17 Actualizat pe 19.05.2022 la 14:49

Demet Evgar din "Flăcările destinului" a îmbrăcat o ținută atipică și s-a lăsat fotografiată într-un stil aparte. Fanii vedetei sunt obișnuiți să o vadă în astfel de ipostaze uimitoare.

Demet Evgar poartă o bluză închisă la culoare, are o figură speriată. Actrița are părul scurt, cu breton

Demet Evgar din “Flăcările destinului”

Happy Channel

Pentru actrița Demet Evgar nu mai este nevoie de niciun cuvânt, asta pentru că toată lumea cunoaște detalii din viața acesteia. S-a căsătorit de curând, va deveni mămică pentru prima oară și reușește să împace atât viața profesională cu cea personală.

Este recunoscută pentru stilul său excentric cu care apare de fiecare dată în mediul online și nici de această dată nu a făcut excepție.

Demet Evgar din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o ținută atipică

Îmbrăcată pentru un eveniment cu totul special, Demet Evgar a reușit și de această dată să atragă privirile internauților. Accesoriul pe care l-a purtat pe cap a impresionat audiența, iar comentariile au început să apară la scurtă vreme după ce vedeta a împărtășit fotografiile.

“Nu îți face griji pentru mâinile mele. Deja miros a tort, a tortul pe care mama mi-l pregătea în copilărie. O mică adunare a tuturor oamenilor care își iubesc meseria.”, a scris Demet Evgar în dreptul seriei de fotografii. Peste 70 de mii de aprecieri și zeci de comentarii au fost lăsate în favoarea actriței, asta pentru că de fiecare dată internauții tind să o aprecieze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un adevărat festival”, “Minunat”, “Arăți de parcă ai ieșit dintr-o poveste”, “Ești extrem de frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. Petrecerea oferită de protagonista din “Flăcările destinului” a venit ca anunț oficial al sarcinii sale.

“Ritualul face parte din viață. Faptul că avem șansa de a participa la astfel de evenimente de apropie de istorie, ne duce în timp. Asta înseamnă că apreciem valorile, principiile și ideile strămoșilor noștri. Templul însuși este simbolul centrului pământului. Toată lumea este structurată în jurul lui.”, a transmis Demet Evgar ca o continuare a postării fotografiilor. Printre cei care i-au apreciat intenția s-a numărat și binecunoscutul Kerem Bürsin.

Citește și: Primele declarații în favoarea actriței Sıla Türkoğlu. Ce spune avocatul vedetei despre plecarea acesteia din cadrul serialului "Moștenirea"

Demet Evgar în vârstă de 42 de ani urmează să devină mămică pentru prima oară, iar anunțul a fost făcut odată cu nunta organizată de curând.

Demet Evgar a oferit pentru prima oară detalii despre sarcină

Deși va deveni mămică pentru prima oară în curând, Demet Evgar spune că nu resimte nicio greutate la momentul actual. De asemenea, actrița subliniază că se găsește constant într-un proces de conștientizare și că va merge pe acest drum mult timp de acum înainte. Levent Babataş, cel care i-a devenit soț și care i-a fost alături ani buni înainte, îi este sprijin necondiționat.

Cât despre locația în care copilul va venit pe lume, Demet Evgar a declarat că nu s-a gândit niciodată să-și schimbe domiciliul pentru ca acesta să se nască într-o cu totul altă parte. Deși nu se va mai întoarce pe platourile de filmare o bună bucată de timp, actrița a recunosc că va lăsa fanilor un album de studio cu șapte piese de colecție.

Citește și: Fahriye Evcen renunță la rolul de protagonistă pentru a fi alături de fiul său, Karan. Decizia luată de actriță i-a uimit pe fani

Vedeta va veni în fața publicului cu un concept total diferit și speră că va oferi un suflu nou carierei sale. La sfârșitul anului 2021, Demet Evgar a pregătit ultimul concert pentru fanii săi și a reușit astfel să-și crească numărul persoanelor care o îndrăgesc.

În articolul

Demet Evgar din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o ținută atipică. Piesa de rezistență, accesoriul pe care l-a purtat pe cap

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x